TomZak Napisano 21 Września 2012 Share Napisano 21 Września 2012 Witajcie! Chciałbym zaprezentować Wam mój drugi model Ma kilka wad ale i tak jestem z niego zadowolony. Zapraszam do oglądania Zapraszam do krytyki zarówno tej pozytywnej jak i negatywnej ;o) P.S. Na obiektywie po lewej stronie mam jakiegoś paprocha, zauważyłem dopiero na komputerze, a kolorowe szyby są przez filtr polaryzacyjny (taki eksperyment ) Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 21 Września 2012 Share Napisano 21 Września 2012 Witaj! Widziałem budowę na innym forum, jak dla mnie model klasa, czysto zrobiony, bardzo ładny. Pozostaje pogratulować ładnego modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartiniOCP Napisano 21 Września 2012 Share Napisano 21 Września 2012 Ubiegłeś mnie tym modelem - był u mnie w planach jako kolejny projekt;] Modelik bardzo ładnie złożony. Bezbarwny ładnie leży, czyściutko. 2 rzeczy, które wg mnie można by zrobić trochę inaczej to linie podziału (trochę za mocne jak na moje oko), i odcień czerwieni jakiś taki smutny. Ten drugi problem to oczywiście tylko kwestia gustu. Generalnie super maszynka do kolekcji. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomZak Napisano 22 Września 2012 Autor Share Napisano 22 Września 2012 Linie są ciut za grube, będzie poprawa przy następnym modelu Kolor wybierałem na oko, ale nie było to proste przy całej masie innych czerwieni we wzorniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartiniOCP Napisano 22 Września 2012 Share Napisano 22 Września 2012 Bardziej niż o grubość chodziło mi o mocny, czarny ton tych linii. Co do czerwieni - dawałeś biały podkład czy szary? Szary trochę przygasza soczystą czerwień Modelik ciągle fajowy;] pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomZak Napisano 22 Września 2012 Autor Share Napisano 22 Września 2012 Użyłem szarego podkładu. Linie chciałem zapuścić Smoke'em ale mam go w wersji akrylowej i nie bardzo chciał się zmywać z lakieru. Do następnego modelu muszę się zaopatrzyć w X19 i X6 emalie - będzie łatwiej Cieszę się, że podoba Wam się mój model. Prawdopodobnie będzie na Paprykarzu 2013 (jeżeli będzie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grubyjg Napisano 23 Września 2012 Share Napisano 23 Września 2012 Witam. Hondzia prezentuje się bardzo dobrze. Podoba mi się przyblakły kolor, dodaje mu realności. Model mi się bardzo podoba. Gratuluję modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomZak Napisano 4 Listopada 2012 Autor Share Napisano 4 Listopada 2012 Nowe zdjęcia Zapraszam też tutaj http://tomzak.co.cc/honda-nsx/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi