powerpablo Napisano 1 Lutego 2013 Napisano 1 Lutego 2013 Witam. Odnośnie modelu to jest to dobra baza dla bardziej doświadczonych modelarzy, a mi do nich daleko, tak więc jestem średnio zadowolony z wykonania modelu. Jednakże cały czas się uczę i zbieram doświadczenie. Miłego oglądania i zapraszam do komentowania. A te fotki po zmianie WB... pozdrawiam Paweł Cytuj
misioptys Napisano 1 Lutego 2013 Napisano 1 Lutego 2013 Ladnie, bardzo ladnie. Trudno sie do czegos przyczepic, jedyne to wydaje mi sie ze linia podzialu wylala troche na tylne prawe nadkole, ale ogolnie BRAWO. Cytuj
bahamut24 Napisano 2 Lutego 2013 Napisano 2 Lutego 2013 Podoba mi się to auto i też mam ten zestaw , jednak za nim go złożę trochę czasu upłynie Możesz napisać jak ze spasowaniem i na co trzeba uważać ? Przyda się na przyszłość. Kolor fajny, ja mam w planach pomarańczowe z czarnym dachem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi