Messer Napisano 22 Maja 2013 Share Napisano 22 Maja 2013 Witam, Kolejny model skończony :-> Szereg zmian i odejść od koncepcji pudełkowej widać w warsztacie -> viewtopic.php?f=88&t=38057 Pozdrawiam Messer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartiniOCP Napisano 22 Maja 2013 Share Napisano 22 Maja 2013 Śliczna. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ongzng Napisano 22 Maja 2013 Share Napisano 22 Maja 2013 Mi jedynie się znaczki nie podobają. Reszta jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misioptys Napisano 22 Maja 2013 Share Napisano 22 Maja 2013 Jak dla mnie piekny, wykonanie, polysk wspaniale Jesli mam sie czepiac (taka natura sorry ) to: Malutki odprysk przy przednim prawym reflektorze, Porysowany zderzak przedni, Szyby wydaja sie matowe (moze to wina zdjec), Grubiutke linie podzialu na zaslepkach na przednim zderzaku. Ale to tylko malutkie detale, calosc na ogromny plus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabbit666 Napisano 23 Maja 2013 Share Napisano 23 Maja 2013 Zderzak raczej nie jest porysowany, po prostu tak makro wyciąga nawet mikro ryski. Myślę, że bez przyrządów optycznych tego okiem nie wychwycisz Dla porównania zobacz, jak zwykły samochód jeżdżący na ulicach jest porysowany. Ja jak już mamy się czepiać modelu to powiem - jakoś nie przekonuje mnie ten chrom na felgach. Wygląda trochę jak z zabawki... Dobrze, że jest do mało Oczywiście grafiki Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 23 Maja 2013 Share Napisano 23 Maja 2013 Dobra robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 31 Maja 2013 Autor Share Napisano 31 Maja 2013 Dzięki Panowie ;) Co do zderzaka - nie jest porysowany ;) Linie podziału wyszły beznadziejnie - na grafice jeszcze ujdą ale na czerwonych miejscach - koszmar... Szyby nie są matowe - to wina czarnego tła. Przy lampie to nie odprysk a przecierka - już to poprawiłem Chrom jak to chrom - prawdziwy, więc nie ma co wydziwiać Kilka fotek wraz z BB ( prius po poprawkach ): Pozdrawiam Messer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi