MartiniOCP Napisano 16 Sierpnia 2013 Share Napisano 16 Sierpnia 2013 Hej Taki szybki projekt - model pojechał ze mną na wakacje i w wolnych chwilach był powoli składany. Nie robiłem relacji warsztatowej bo jest to PZP, więc nic ciekawego bym nie wymyślił. Dość powiedzieć, że podkład był tamki, baza i bezbarwny to samochodówki, tu i ówdzie używałem farb z puchy (motip). Bardzo podoba mi się to legacy w czerwieni i ciemnymi dodatkami. Kierunki, tylne światła pociągnąłem smoki'em. Felgi są w gunmetalu i też polakierowane farbką smoke. A, musiałem dorobić grill bo część zestawową zgubiłem - jest tuningowany:D pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RapToWny Napisano 16 Sierpnia 2013 Share Napisano 16 Sierpnia 2013 Lakier położony jak to u Ciebie - równo i czysto. Przyciemniane szyby pasują, lampy też nie najgorzej wyszły . Jedyne czego mi brakuje to linie podziału . Ogólnie bardzo ładne subaru . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabbit666 Napisano 16 Sierpnia 2013 Share Napisano 16 Sierpnia 2013 RapToWny, chyba pośpieszyłeś się z oceną. Linie podziału są, jak widać na zdjęcia. Z tym że lepiej zrobione, bo nie jebutnie czarne A co do modelu, to taka sama nuda jak zawsze - czysto, schludnie i zazdrośnie (bo sam bym chciał mieć taki model na półeczce). A możesz pokazać podwozie? Co to za ciekawy czarny refleks na końcówce wydechu? P.S. MartiniOCP, czy twoje legacy 1:1 nie było może zielone? czy już mi się kićka w głowie? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misioptys Napisano 16 Sierpnia 2013 Share Napisano 16 Sierpnia 2013 Swego czasu popelnilem takie Subaru ale kombi. Niestety (dla mnie) przy Twoim to sie nie ma czym chwalic. Naprawde piekna, czysta robota. Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RapToWny Napisano 16 Sierpnia 2013 Share Napisano 16 Sierpnia 2013 Jeśli są to sory . Po prostu przyzwyczaiłem się że w większości przypadków są mocno czarne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol_Max Napisano 17 Sierpnia 2013 Share Napisano 17 Sierpnia 2013 Faktycznie bardzo przyjemny wóz, mi najbardziej podobają się felgi tylko opony mają odrobinkę za duży profil Coś tak widzę że z robienia super samochodów przerzuciłeś się na japoński tuning Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartiniOCP Napisano 18 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 18 Sierpnia 2013 Hej. Dzięki za opinie Jedyne czego mi brakuje to linie podziału Nie lubię zapuszczać linii po bezbarwnym chyba, że delikatnie, żeby je zmatowić. Darłem skalpelem wszystko co się dało dosyć głęboko na etapie przygotowania kasty do podkładu, więc linie zostały poprawione. Plastik jest oryginalnie czarny, więc po podkładzie można przejechać ostrzem po liniach i po bazie zostają zaciemnione miejsca. Nie trzeba zapuszczać czerni w szczeliny. P.S. MartiniOCP, czy twoje legacy 1:1 nie było może zielone? czy już mi się kićka w głowie? Może i było zielone:) Walone, przemalowane, itd:D A tka poważnie, to nie, po numerze VIN gościu w serwisie podał kolor taki jaki jest teraz. A możesz pokazać podwozie? Co to za ciekawy czarny refleks na końcówce wydechu? Nie ma problemu, tylko muszę zwieźć model bo został na wakacjach:) Refleks...hmm, może chodzi o trochę grafitu, który nałożyłem na końcówkę. opony mają odrobinkę za duży profil Też mnie to bolało jak zakładałem. Pierwotnie auto miało mieć inne felgi i oponki (żywiczne), ale popłynęły (dosłownie) podczas upałów (45C):( i skończyło się na planowaniu. Coś tak widzę że z robienia super samochodów przerzuciłeś się na japoński tuning Trochę tak. Teraz jednak wracam do Kenia a potem kolejny amerykaniec:) A potem...japoniec:) Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 18 Sierpnia 2013 Share Napisano 18 Sierpnia 2013 Cześć! A ja powiem tak, jakbyś jeszcze wrzucił jakieś ładne osiemnastki to bym sikał na jego widok jak gimnazjalistki! Jest moc, wyglada super, ładny lakier, grill jak najbardziej dodaje charakteru. Nie powiedziałbym, że to model z pudła bez przeróbek, może uda ci się dopaść jakieś ładne kółeczko i do niego dopasować? Warto spróbować wg mnie Ode mnie 10/10 Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
syzmond Napisano 19 Sierpnia 2013 Share Napisano 19 Sierpnia 2013 Cześć!A ja powiem tak, jakbyś jeszcze wrzucił jakieś ładne osiemnastki to bym sikał na jego widok jak gimnazjalistki! Jest moc, wyglada super, ładny lakier, grill jak najbardziej dodaje charakteru. Nie powiedziałbym, że to model z pudła bez przeróbek, może uda ci się dopaść jakieś ładne kółeczko i do niego dopasować? Warto spróbować wg mnie Ode mnie 10/10 Pozdrawiam! A więc popieram kolegę , większe koło , i git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartiniOCP Napisano 21 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 21 Sierpnia 2013 Dziękuje za opinie:) Wrzucam zdjęcia podwozia i jeszcze kilka w sztucznym świetle - lepiej wyciągają połysk. Nad jeziorkiem używałem jakiegoś dziwadła do formatowania zdjęć i wydaje mi się, że straciły sporo na jakości. Podwozie to nic specjalnego - czarny mat, połysk, gumowy i metalizery. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi