Misio13 Napisano 28 Września 2013 Share Napisano 28 Września 2013 Witam, to jest mój pierwszy model, który składałem ponad rok temu przez pół roku, z 4 miesięczną przerwą Wyszedł jako tako, przednie oś nie skręca ale ważne że go ukończyłem. Aby powiększyć wystarczy kliknąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz13 Napisano 28 Września 2013 Share Napisano 28 Września 2013 Ładny nie ma co Gratulację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inskript Napisano 28 Września 2013 Share Napisano 28 Września 2013 Chyba nie malowany co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misio13 Napisano 29 Września 2013 Autor Share Napisano 29 Września 2013 Tak, pierwszy model więc nie inwestowałem w niego, sklejany według instrukcji tak samo z kalkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi