tony16v Napisano 28 Grudnia 2013 Napisano 28 Grudnia 2013 Witam. Ostatnio robiłem Scanie dla brata. Chciał skleic swoj pierwszy model lecz nie szlo mu i oddal mi go bym mu skończył. Skleił silnik i rame - i tego juz nie ruszalem jedynie malowalem silnik. Popełniłem przy reszcie kilka błędów ale kiedyśnapewno wyjdzie mi idealnie. Będę próbować dalej. Polecam oglądanie i doradzanie mi tematu z klejenia mojej Scani w warsztacie. Pozdro Cytuj
tony16v Napisano 29 Grudnia 2013 Autor Napisano 29 Grudnia 2013 Pokusiłem się dziś z rana na pomalowanie uszczelek. Może bez szału ale nie jest tak źle chyba i jeszcze jedno ładniejsze zdjęcie silnika Cytuj
mradams33333 Napisano 30 Grudnia 2013 Napisano 30 Grudnia 2013 Ogólnie to mi się podoba , fajnie że jest czysto sklejony.Ja zobaczyłem pomazany błotnik na ostatnim zdjęciu, no i w ogóle to co często się pojawia jakaś farba tam gdzie chyba ma jej nie być .Dla mnie fajna kolorystyka silnika:) .Uszczelki też wyglądają dobrze jak na robienie ich z wklejoną szybą Cytuj
Apache Napisano 30 Grudnia 2013 Napisano 30 Grudnia 2013 Nawet ładny. Na następny raz postaraj się o jednolite tło do zdjęć.bo o ile jeszcze na tle choinki ujdzie, to już na tle telewizora, lapttopa czy z mlekiem w tle to nie za bardzo. Cytuj
tony16v Napisano 30 Grudnia 2013 Autor Napisano 30 Grudnia 2013 a bo robilem fotki na szybko. nastepnym razem bedzie lepiej. a z tymi kolorami tam gdzie nie powinno ich byc to wiem. niestety reka czasami plata mi figle Cytuj
tony16v Napisano 6 Stycznia 2014 Autor Napisano 6 Stycznia 2014 a co powiecie na polozony lakier na modelu? dobrze wyglada? bo dopiero sie ucze Cytuj
JayPay Napisano 8 Stycznia 2014 Napisano 8 Stycznia 2014 Mi to wygląda na czysty plastik. A silniczek chyba u siebie tak pomaluję. ;D Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi