trucker96 Napisano 25 Stycznia 2014 Share Napisano 25 Stycznia 2014 Witam Przedstawiam wam kolejny model w mojej kolekcji, a jest to Mercedes-Benz SK 2448 z HDSem. Model ma zrobione oświetlenie(światła postojowe, obrysówki, awaryjne i mrugający "kogut" na dachu). Z modelu jestem zadowolony lecz na pewno ideałem nie jest. Pierwszy model tak dużo modyfikowany. Zapraszam do oglądania zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 25 Stycznia 2014 Share Napisano 25 Stycznia 2014 Piekny model, juz dawno nie widzialem Mercedesa SK tak dobrze wykonanego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thombike Napisano 26 Stycznia 2014 Share Napisano 26 Stycznia 2014 Ja odnosze wrażenie, że model nie jest prawie w ogóle pomalowany poza elementami w czarnym macie. No i brak lini podziału rzuca się w oczy. Nie czepiam się, bo sam nie wiem jak mi one wyjdą, ale w tak dużym modelu to kłuje w oczy. Skoro robisz oswietlenia i tego typu bajery to raczej jesteś kilka lvl wyżej w umiejętnościach niż ja więc te braki mnie dziwią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vwmen Napisano 27 Stycznia 2014 Share Napisano 27 Stycznia 2014 Bardzo ładny model Reszta modeli w tle też fajna szkoda tylko ze bez gablot :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi