Bartosz13 Napisano 28 Kwietnia 2014 Share Napisano 28 Kwietnia 2014 Siemanko! Mam na imie Bartosz i mam 14 lat niedawno ukonczyłem moj drugi model którym jest Iveco Stralis. Model robiłem od sierpinia do kwietnia z paro miesienczną przerwą z powodu braku weny... Proszę o opinie i rady, Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 28 Kwietnia 2014 Share Napisano 28 Kwietnia 2014 Bardzo ladny model jak na twoj wiek to wrecz idealny bym powiedzial. Szkoda, ze nie pomalowales uszczelek w przednich lampach, no i szyberdach tez jest niepomalowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sushi79 Napisano 29 Kwietnia 2014 Share Napisano 29 Kwietnia 2014 Powiem szczerze że to Iveco jest drugim modelem po Scania ktory mi sie podoba , ma fajną bryłę-ksztalt kabiny .....fajnie Ci wyszedł, kolorek ciekawy..powodzenia z nastepnym modelem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 29 Kwietnia 2014 Share Napisano 29 Kwietnia 2014 Model sympatyczny... Masz potencjał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fpatryk99 Napisano 1 Maja 2014 Share Napisano 1 Maja 2014 Jak na 2 model to ładnie, nawet bardzo. Ale ja się nie będę czepiał bo sam lepiej nie zrobiłem mojego ostatniego 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miauryc Napisano 19 Maja 2014 Share Napisano 19 Maja 2014 Bardzo fajny model, szczególnie jak na twój, a raczej nasz wiek (ja mam 12 lat) ale nie jestem wstanie go dokładnie ocenić, bo siedzę w samochodach (głównie amerykanach z lat 60-70) Ale model zacny ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YaMaKaSsi Napisano 19 Maja 2014 Share Napisano 19 Maja 2014 Maszyna jest ładnie zrobiona pomijając niektóre szczegóły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi