subaroman Napisano 17 Czerwca 2014 Share Napisano 17 Czerwca 2014 Przedstawiam kolejny modelik, ktorego budowe zaczalem dawno, dawno temu, ale dopiero dzis udalo mi sie go ostatecznie ukonczyc. Zestaw to Hasegawa w skali 1/24, zbudowany z pudelka. Z dodatkow wymienic moge jedynie dolozone kolo zapasowe wraz z mocowaniem. Najwiekszym minusem modelu jest niezaszpachlowany tylni spojler. Wczesnie budowalem Corolle z Tamiyi, gdzie spojler byl wykonany tak, ze nie trzeba bylo go szpachlowac. Zalozylem, ze Hasegawa ma podobnie i niestety, pomylilem sie. Zalapalem w czym problem podczas montazu lotki na tyl kasty... Na zmiany bylo juz za pozno. Ostatecznie jestem zadowolony z efektu koncowego i jestem pewien, ze Corolla bedzie swietnym uzupelnieniem mojej kolekcji w barwach Esso. Pozdrawiam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 17 Czerwca 2014 Share Napisano 17 Czerwca 2014 Kolejny piękny rajdowiec. Wrzuc zdjecie całej kolekcji Esso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi