Błażej0909 Napisano 24 Czerwca 2014 Share Napisano 24 Czerwca 2014 Jako że jest to mój pierwszy post na forum, chciałbym serdecznie wszystkich powitać Nazywam się Błażej modelarstwem zajmowałem się kiedyś, w szkole podstawowej i po ponad 10 latach postanowiłem powrócić do dawnego hobby. Wybór padł na modele plastikowe, pojazdy cywilne w szczególności Amerykańskie trucki. Poniżej przedstawiam Wam model Peterbilta produkcji Italeri. Nie jest on idealnie sklejony, ale z każdym następnym będę się starał eliminować swoje niedociągnięcia Pozdrawiam Błażej0909 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thombike Napisano 26 Czerwca 2014 Share Napisano 26 Czerwca 2014 Powrót całkiem udany, tylko jednak tą białą armaturę chłodzenia to machnij na czarny mat, bo pierwszy raz widzę, żeby te połaczenia występowały w bieli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz13 Napisano 3 Lipca 2014 Share Napisano 3 Lipca 2014 Super , Elegancko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi