rucek Napisano 10 Października 2014 Share Napisano 10 Października 2014 Witam chciałbym przedstawić mój najświeższy zlepek Zawartość pudełka wyposażona była w dodatkowe blaszki, model sklejało się bardzo przyjemnie, nie patrząc na moje błędy Popełniłem kilka błędów, jednak doświadczenia na pewno wpłynął na kolejne modele Link do warsztatu Dobrze a teraz pora na zdjęcia: i to by było na tyle Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xychu Napisano 10 Października 2014 Share Napisano 10 Października 2014 Piekny model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthez Napisano 10 Października 2014 Share Napisano 10 Października 2014 Fajnie wyszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rucek Napisano 12 Października 2014 Autor Share Napisano 12 Października 2014 Dziekuję ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi