langes Napisano 6 Maja 2015 Share Napisano 6 Maja 2015 Witam! Chciałbym przedstawić mój model. Jest on co prawda moim trzeci modelem z rzędu ale jako pierwszy nadaje się choć częściowo do oceny publicznej. W modelu niezbyt pasuje maska. Przednia kalkomania jest krzywo ponieważ porwała mi się na drobne części. Kierunkowskazy są spasowane choć może wydawać się że tak nie jest. Bądźcie łaskawi dla mnie jeżeli chodzi o uszczelki szyb (ręka bardzo mi się trzęsie) Jestem otwarty na wszelkie uwagi, które mogą mi się przydać przy następnych modelach. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bahamut24 Napisano 6 Maja 2015 Share Napisano 6 Maja 2015 O ile kasta spoko wygląda tak fotele i kanapa oblepione błotem nie z bardzo Psuję to ogólny efekt niestety. Mogłeś się też bardziej przyłożyć do malowania akumulatora Sumując z zewnątrz OK w środku lipa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 6 Maja 2015 Share Napisano 6 Maja 2015 tak - tapicerka wygląda jakby powstała na warsztatach gancarskich:) ale buda i wnęka silnika ma progres - idziesz w dobrym kierunku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi