mario666666 Napisano 8 Czerwca 2015 Share Napisano 8 Czerwca 2015 Witam wszystkich nazywam się Darek jestem nowy na forum chciałbym przedstawić model wykonany ładnych pare lat temu, z biegiem lat ulegal delikatnym uszkodzeniom przez co widac ślady troche nie estetycznych napraw. Czas na fotki: [/img] [/img] [/img] [/img] [/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
modliniak Napisano 11 Czerwca 2015 Share Napisano 11 Czerwca 2015 Witaj, model fajny by wykonać teraz jakąś dioramę z nim np okolice warsztatu gdzie taki styrany streamline robi za wół pociągowy Pozdrawiam Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
e-viv Napisano 29 Czerwca 2015 Share Napisano 29 Czerwca 2015 Kochani Twórcy, podzielcie się swoją pasją z innymi! Zapraszamy na tegoroczny 11 zlot Master Truck w Polskiej Nowej Wsi k/Opola, który odbędzie się 17-18-19 lipca 2015 r. Master Truck to oprócz monstrualnych piękności, również ich wierne modelarskie odzwierciedlenia. Właśnie na zlocie odbędzie się specjalna wystawa oraz konkurs dla modelarzy Dla osób, które zgłoszą swój udział: talon na posiłek + napój – bezpłatny wstęp oraz bezpłatne pole namiotowe na Imprezę dla modelarza oraz osoby towarzyszącej Więcej informacji na stronie: http://www.mastertruck.pl/?p=3365 zapraszamy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szymon235 Napisano 29 Czerwca 2015 Share Napisano 29 Czerwca 2015 diorama w skali 1:24 myślałem nad takim czymś parking ze stacją paliw ale to by było ogromne wiec zrezygnowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi