sushi79 Napisano 11 Sierpnia 2015 Share Napisano 11 Sierpnia 2015 Witam. Po bardzo długiej przerwie z tym modelem postanowiłem go zaprezentować. Dużo było kontrowersji co do modelu koparki , tak jak potrafiłem zmieniłem gąsienice aby nie były gumowe. Koparka już taka pozostanie ,nie będę przy niej więcej dłubał...dla mnie jest ok ,aczkolwiek wiem że by mogła lepiej wyglądać..życzę miłego oglądania i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppercat Napisano 11 Sierpnia 2015 Share Napisano 11 Sierpnia 2015 Nic więcej nie przychodzi mi do głowy: Gratulacje Model przepiękny (mimo, iż nie lubię ciężarówek). Śledziłem warsztat - czapki z głów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 15 Sierpnia 2015 Share Napisano 15 Sierpnia 2015 Moje zdanie juz znasz na temat tego modelu. Moge tylko dodac, ze sesja na zewnatrz robi swoje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi