okonek Napisano 22 Stycznia 2006 Share Napisano 22 Stycznia 2006 Dalem taki temat w lotnictwie wiec dam i tutaj Pierwszy model z mojej kolekcji chyba nie musze przedstawiac PS. Wkrotce pojawi sie poprawiona relacja w archiwum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 22 Stycznia 2006 Autor Share Napisano 22 Stycznia 2006 Kolejny znany ale chyba juz nie dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 29 Stycznia 2006 Autor Share Napisano 29 Stycznia 2006 Kolejne trzy i juz ostatnie podwodniaki z mojej kolekcji . Powstaly w okresie, gdy klepalem jeszcze kazdy temat. Wersje prosto z pudelka. Dzisiaj zrobilbym je inaczej Przedstawiac modeli chyba nie musze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 15 Listopada 2007 Share Napisano 15 Listopada 2007 okonek PS. Wkrotce pojawi sie poprawiona relacja w archiwum ekhem kiedy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 15 Listopada 2007 Autor Share Napisano 15 Listopada 2007 Kiedy No nie wiem. Malo czasu ostatnio co sie odbija na prowadzonej w tej chwili relacji. Kiedys w chwili jego wiekszego naplywu pewnie to zrobie. Sa jeszcze trzy rzeczy, ktore nie do konca mi sie w modelu podobaja : radar Top Plate, wyrzutnie RBU-1000 i stery. Roboty troche bedzie wiec w tej chwili nic nie moge obiecac PS. Stara relacja jakby co jest na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi