taltos1 Napisano 7 Czerwca 2012 Napisano 7 Czerwca 2012 Dla odmiany nasza Błyskawica http://www.finewaterline.com/pages/gallery/destroyers/rvblyskawica/rvblyskawica.html Pozdrawiam
BALROG Napisano 7 Czerwca 2012 Napisano 7 Czerwca 2012 a może zrób coś swojego i pokaż ? Zaczynasz kolejny watek z nieswoim modelem, bo ?
no.tips Napisano 7 Czerwca 2012 Napisano 7 Czerwca 2012 1:600. Gość przerobił airfixowskiego Tribala !!!. Świetny model. Fajnie pomalowany. Fajna pianka przy dziobie. I w ogóle model wygląda na 1/400.
Nathan Napisano 7 Czerwca 2012 Napisano 7 Czerwca 2012 Ja dla odmiany nie podzielam entuzjazmu przedmówcy i model w ogóle mi się nie podoba. Dziób inny, artyleria p-lot bardziej wygląda na powojenne radzieckie 37 mm niż Boforsy 40 mm, w '42 Błyskawica miała 2 w.t. a nie jedną, sam kadłub za szeroki. Cytując klasyka - sztuka dla sztuki.
taltos1 Napisano 7 Czerwca 2012 Autor Napisano 7 Czerwca 2012 a może zrób coś swojego i pokaż ?Zaczynasz kolejny watek z nieswoim modelem, bo ? Swojego czasu coś tam pokazałem. Ten wątek to problem dla Ciebie? Pozdrawiam
BALROG Napisano 8 Czerwca 2012 Napisano 8 Czerwca 2012 Swojego czasu coś tam pokazałem. : Pamiętam twoje wściekle krwawiące bulaje na Richelieu tylko jakbyś sie zapoznał to byś wiedział że były z mosiądzu więc nie mogły krwawić a po co się robi bulaje z mosiądzu ?? A po to by nie rdzewiały i przez to nie poddawały się deformacji
no.tips Napisano 8 Czerwca 2012 Napisano 8 Czerwca 2012 Swojego czasu coś tam pokazałem. : Pamiętam twoje wściekle krwawiące bulaje na Richelieu tylko jakbyś sie zapoznał to byś wiedział że były z mosiądzu więc nie mogły krwawić a po co się robi bulaje z mosiądzu ?? A po to by nie rdzewiały i przez to nie poddawały się deformacji I żaden spaw nigdy nie rdzewieje...(to uwaga ironiczna a propos mądrości wygłaszanych przez BALROGA)
BALROG Napisano 8 Czerwca 2012 Napisano 8 Czerwca 2012 Swojego czasu coś tam pokazałem. : Pamiętam twoje wściekle krwawiące bulaje na Richelieu tylko jakbyś sie zapoznał to byś wiedział że były z mosiądzu więc nie mogły krwawić a po co się robi bulaje z mosiądzu ?? A po to by nie rdzewiały i przez to nie poddawały się deformacji I żaden spaw nigdy nie rdzewieje...(to uwaga ironiczna a propos mądrości wygłaszanych przez BALROGA) no.tips to było denne, ale jak widać na twoim poziomie Panie specu od rdzy
BALROG Napisano 8 Czerwca 2012 Napisano 8 Czerwca 2012 już siedzę cicho Tylko wnerwiają mnie ludzie głusi na argumenty i wymądrzający się wokoło, samemu nie mając nic do pokazania
taltos1 Napisano 8 Czerwca 2012 Autor Napisano 8 Czerwca 2012 Tylko wnerwiają mnie ludzie głusi na argumenty i wymądrzający się wokoło, samemu nie mając nic do pokazania Strasznie nerwowy jesteś, wyluzuj trochę bo przesadzasz Widziałem parę modeli Richelieu z zaciekami rdzy i jakoś nikomu to nie przeszkadzało, nie wszyscy podchodzą do tego z taką powagą aby przejmować się np. tym, czy mogła być rdza, czy nie. Ale jak ktoś ma trochę inne zdanie, to zaraz trzeba mu dowalić Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi