zbiegu Napisano 14 Października 2009 Share Napisano 14 Października 2009 Witam i przedstawiam obiecanego in box-a najnowszego produktu Revella, model jeszcze ciepły, co do jakości wykonania to nie ustępuje innym nowością tego producenta, brak nadlewek, duża ilość szczegółów, w pudelku zapakowane dwa rodzaje felg, dwie pokrywy silnika, dwa rodzaje wydechów, umożliwia to wykonanie modelu jako klasyka z 1969 roku jak również po lekkim unowocześnieniu: min hamulce tarczowe, wspomniane już felgi i przerobiony silnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 14 Października 2009 Share Napisano 14 Października 2009 Bardzo fajna Corvetta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 14 Października 2009 Share Napisano 14 Października 2009 Już jest w drodze do mojego sklepu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 15 Października 2009 Share Napisano 15 Października 2009 Również czekam na ten model, aby osobiście obejrzeć. Powiedz mi czy dobrze widzę kalki carbonowe ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbiegu Napisano 15 Października 2009 Autor Share Napisano 15 Października 2009 Tak kalki są carbonowe taki amerykański wiejski tunning Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 15 Października 2009 Share Napisano 15 Października 2009 Miałem nadzieję że jednak mam problemy ze wzrokiem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi