rObO87 Napisano 3 Listopada 2008 Share Napisano 3 Listopada 2008 Model firmy Revell: Z tego modelu specjalnie nie jestem zadowolony Problem z malowaniem zmusił mnie to zastosowania mocnego brudzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rObO87 Napisano 4 Listopada 2008 Autor Share Napisano 4 Listopada 2008 Nie podoba się? :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kermit zaba Napisano 4 Listopada 2008 Share Napisano 4 Listopada 2008 Nie ma tragedii, zwłaszcza pod taką warstwą brudu Ciemny łoś by się przydał, bo na modelu jest co uwypuklać, poza tym w zagłębieniach na siatkach zostawiłby cień wyglądający jak różnica kolorów. Jak już tyle błota nawaliłeś, można by się pokusić o odtworzenie jego faktury w formie jakichś grudek etc. Na siatkach przydałoby się trochę więcej matu. Plusem jest to, że ładnie go skleiłeś, bez szpar i nadmiaru kleju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 4 Listopada 2008 Share Napisano 4 Listopada 2008 washa mogłeś zrobić i tak jak powiedział kermit zaba z błotem mogłeś popracować bardzo fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rObO87 Napisano 4 Listopada 2008 Autor Share Napisano 4 Listopada 2008 Nadmiaru kleju pod farbą nie widać ;) Co do błoa, był problem z farbą i nowym rozpuszzalnikiem dlatego wolałem to zamaskować. Miałem ten model kąpać w krecie ale po brudzeniu stwierdziłęm że może być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi