Treevill Napisano 25 Października 2008 Share Napisano 25 Października 2008 Zaprezentuje zestaw z elementami uzbrojenia i wyposażenia okrętów Rosyjskich . Zestaw jest moim zdaniem bardzo przydatny ze względu na możliwość wymiany elementu gdy oryginalny się nam nie podoba lub uległ uszkodzeniu. Wypraski oceniam na 5 a elementy posiadają dużą szczegółowość no to czas na fotki Pudełko Instrukcja W pudelku znajdziemy dwie identyczne ramki . Ze względu na to żeby dobrze było widać elementy ramkę podzieliłem na dwie części i zrobiłem fotki z obydwóch stron ponieważ niektóre elementy są ułożone "do góry nogami" w stosunku do innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 27 Października 2008 Share Napisano 27 Października 2008 na pierwszy rzut oka tą samą ramkę znajdziemy też w Sowriemiennym Dragona Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Treevill Napisano 27 Października 2008 Autor Share Napisano 27 Października 2008 ha ha ha ... właśnie zajrzałem do pudla z Sowriemiennym i masz racje ... identyczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi