Treevill Napisano 25 Października 2008 Napisano 25 Października 2008 Zaprezentuje zestaw z elementami uzbrojenia i wyposażenia okrętów Rosyjskich . Zestaw jest moim zdaniem bardzo przydatny ze względu na możliwość wymiany elementu gdy oryginalny się nam nie podoba lub uległ uszkodzeniu. Wypraski oceniam na 5 a elementy posiadają dużą szczegółowość no to czas na fotki Pudełko Instrukcja W pudelku znajdziemy dwie identyczne ramki . Ze względu na to żeby dobrze było widać elementy ramkę podzieliłem na dwie części i zrobiłem fotki z obydwóch stron ponieważ niektóre elementy są ułożone "do góry nogami" w stosunku do innych Cytuj
Jędrek Napisano 27 Października 2008 Napisano 27 Października 2008 na pierwszy rzut oka tą samą ramkę znajdziemy też w Sowriemiennym Dragona Jędrek Cytuj
Treevill Napisano 27 Października 2008 Autor Napisano 27 Października 2008 ha ha ha ... właśnie zajrzałem do pudla z Sowriemiennym i masz racje ... identyczna Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi