Nexus Napisano 30 Października 2008 Share Napisano 30 Października 2008 Inbox limitowanej edycji samolotu Nieuport 17. I kolejne podziękowania dla właściciela sklepu m-zone Zestaw umożliwia zbudowanie dwupłatowca w jednej z czterech wersji malowania, zgodnej z tymi które pojawiają się na Nieuportach 17 z Escadrille Lafayette w filmie "Flyboys". Dwie ramki i niespecjalnie dużo części. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avi Napisano 30 Października 2008 Share Napisano 30 Października 2008 Bardzo fajny Nieuport. Zrobiłem ich już chyba z sześć (oczywiście w innych malowaniach). Sam model pochodzi z 1995 roku, czyli ma już 13 lat. Niemniej jednak jest to wciąż najlepszy model Nieuporta 17 w tej skali. Zresztą mam ich jeszcze ok. 8 egz - a to powinno o czymś świadczyć - przy 11 już gotowych )))) Gratuluję dobrego modelu - tylko, na Boga, nie rób w malowaniu z filmu (no chyba, że baaaaardzo chcesz). Jeśli zdecydujesz się na inne malowanie, to dam Ci kalki za free - mam ich masę - zostają z modeli i dodatkowych zestawów, bowiem i tak robię głównie bolszewickie i carskie Nieuporty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nexus Napisano 30 Października 2008 Autor Share Napisano 30 Października 2008 A widzisz Avi... nie doczytałeś, a w zasadzie ja nie dopisałem w tym poście Ten model został mi wypożyczony do zrobienia inboxa Wybieram różne samolociki i robię z nich info dla forumowiczów. Staram się wybierać perełki i nowości. Jak na moje zdolności i doświadczenie, to na tego typu samoloty jest znacznie za wcześnie. No i nie mój okres lotnictwa. Ale to nie znaczy, że kiedyś nie popełnię jakiegoś latawca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor_k Napisano 30 Października 2008 Share Napisano 30 Października 2008 Nexus a nie znalazłbyś jakiegoś fajnego in-boxa z gatunku s-f? Rzecz jasna z gatunku latających Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nexus Napisano 30 Października 2008 Autor Share Napisano 30 Października 2008 artoor_k, będziesz musiał poczekać, aż dorwę w swoje łapki modele z filmu "Sky Crawlers" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor_k Napisano 30 Października 2008 Share Napisano 30 Października 2008 To czekam niecierpliwie bo w dziale RÓŻNE pustawo jeśli chodzi o sf...niestety :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi