Nexus Napisano 30 Października 2008 Napisano 30 Października 2008 Inbox limitowanej edycji samolotu Nieuport 17. I kolejne podziękowania dla właściciela sklepu m-zone Zestaw umożliwia zbudowanie dwupłatowca w jednej z czterech wersji malowania, zgodnej z tymi które pojawiają się na Nieuportach 17 z Escadrille Lafayette w filmie "Flyboys". Dwie ramki i niespecjalnie dużo części. Cytuj
Avi Napisano 30 Października 2008 Napisano 30 Października 2008 Bardzo fajny Nieuport. Zrobiłem ich już chyba z sześć (oczywiście w innych malowaniach). Sam model pochodzi z 1995 roku, czyli ma już 13 lat. Niemniej jednak jest to wciąż najlepszy model Nieuporta 17 w tej skali. Zresztą mam ich jeszcze ok. 8 egz - a to powinno o czymś świadczyć - przy 11 już gotowych )))) Gratuluję dobrego modelu - tylko, na Boga, nie rób w malowaniu z filmu (no chyba, że baaaaardzo chcesz). Jeśli zdecydujesz się na inne malowanie, to dam Ci kalki za free - mam ich masę - zostają z modeli i dodatkowych zestawów, bowiem i tak robię głównie bolszewickie i carskie Nieuporty. Cytuj
Nexus Napisano 30 Października 2008 Autor Napisano 30 Października 2008 A widzisz Avi... nie doczytałeś, a w zasadzie ja nie dopisałem w tym poście Ten model został mi wypożyczony do zrobienia inboxa Wybieram różne samolociki i robię z nich info dla forumowiczów. Staram się wybierać perełki i nowości. Jak na moje zdolności i doświadczenie, to na tego typu samoloty jest znacznie za wcześnie. No i nie mój okres lotnictwa. Ale to nie znaczy, że kiedyś nie popełnię jakiegoś latawca Cytuj
artoor_k Napisano 30 Października 2008 Napisano 30 Października 2008 Nexus a nie znalazłbyś jakiegoś fajnego in-boxa z gatunku s-f? Rzecz jasna z gatunku latających Cytuj
Nexus Napisano 30 Października 2008 Autor Napisano 30 Października 2008 artoor_k, będziesz musiał poczekać, aż dorwę w swoje łapki modele z filmu "Sky Crawlers" Cytuj
artoor_k Napisano 30 Października 2008 Napisano 30 Października 2008 To czekam niecierpliwie bo w dziale RÓŻNE pustawo jeśli chodzi o sf...niestety :( Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi