rtoipmodest Napisano 21 Marca 2010 Share Napisano 21 Marca 2010 Jakiś czas temu na wspaniałej stronce http://m136.de/wordpress/ znalazłem to foto: Od października mam też drugiego z aktorów: Koncepcja podobna jak na tym foto (wątek Nato Cold War na Militaryphotos.net): Całość pewnie zajmie mi sporo czasu... Pomoc przy zbieraniu dokumentacji mile widziana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juliusz Napisano 21 Marca 2010 Share Napisano 21 Marca 2010 No tak Twoje wspaniałe pomysły . Bedzie sam Biber czy też Leo lub M60:?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TankRed1070 Napisano 22 Marca 2010 Share Napisano 22 Marca 2010 A garbusik też będzie? Dawaj z koxem bo się bajecznie zapowiada. He he... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoipmodest Napisano 22 Marca 2010 Autor Share Napisano 22 Marca 2010 Garbusik tylko do celów pogladowych. Pewnie chłopaki z Old Ironsides zrobili mu kensim To zdjęcie jest późniejsze - pewnie około 1986 (nowe panele identyfikacyjne- weteran, który je umieścił w sieci strasznie ich nie lubił). Na poważnie to mam sporego pietra przed tym samochodkiem. Na pewno ograniczę mu liczbę szyb. Pewnie zostaną z 4, ale i to sporo. W drodze do pracy mijam targowisko, przy którym stoi taki T3. Tylko coś jest nie tak zaślepionymi oknami. W necie znalazłem blachę na gładko i 4 okna, tam są (chyba) wgłębienia i 3 okna. Za co się nie zabrać problemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi