Samik Napisano 23 Marca 2007 Share Napisano 23 Marca 2007 No to pochwalę się swoim Jagdpantherem z którym miałem trochę problemów. Gąsienice są już przywiązane i zabieram się za dalsze sklejanko. Tak jak pozostałe modele tego również maluję z pędzla. Oczywiście tylko akrylami Pactra i MM. Całość będzie w kolorze Gunship Gray czyli malowanie Western front 1945. Wanna już prawie skończona. Góra i lufa założone na chwilę do zdjęcia gąsienic. Jest to mój trzeci model w karierze, więc tak jak pozostałe nie będzie waloryzowany ani w żaden sposób postarzany. Takie czyste model mi się akurat podobają. Pozdrawiam Samik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamos13 Napisano 23 Marca 2007 Share Napisano 23 Marca 2007 Witam Fajnie wygląda, ale mam pytanko czy wszystko pasuje czy trzeba z czymś "powalczyć" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Samik Napisano 23 Marca 2007 Autor Share Napisano 23 Marca 2007 Witam Fajnie wygląda, ale mam pytanko czy wszystko pasuje czy trzeba z czymś "powalczyć" Znaczy się w modelu wszystko pasuje a walka była dość długa z gąsienicami. Tutaj jest link do tematu viewtopic.php?t=2362 Pozdrawiam Samik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonak Napisano 23 Marca 2007 Share Napisano 23 Marca 2007 Całość będzie w kolorze Gunship Gray czyli malowanie Western front 1945. W :/ Szkoda, że dałeś się nabrać na instrukcje Italerki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi