wazee Napisano 26 Grudnia 2007 Share Napisano 26 Grudnia 2007 Witam. Przedstawiam wam mój prezent gwiazdkowy Pudełko: Kalki: Instrukcja: Wypraski: Tekst o śmigłowcu zamieszczony na pudełku i instrukcji, w moim skromnym tłumaczeniu: Zwycięstwo konsorcjum US101 (składającego się z firm Lockheed-Martin, Agusta-Westland i Bell Helicopter Trxton) w konkursie VXX, rozwiązanym w styczniu 2005 roku, było sensacją. Fakt, że US Marine Corps wybrało europejski śmigłowiec do roli "Marine One" (śmigłowca do podróży dla prezydenta USA) jest wręcz niespotykany. Debiut EH-101 w roli "Marine One" ma nastąpić w 2009 roku. P.S. Pomimo, że z zawodu i wykształcenia jestem fotografem, moje wrodzone lenistwo zabroniło mi zrobić bardziej profesjonalne zdjęcia. Jeżeli komuś się nie podoba jakość zdjęć, to przepraszam, ale po tych wszystkich świątecznych potrawach... pozdrawiam Kuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi