lauoli00 Napisano 26 Października 2017 Share Napisano 26 Października 2017 Klasa 6 - Figurki i Popiersia Kategoria Specjalna 1 - Najlepsza interpretacja tematu konkursowego witam! Zrobię jeszcze większy ,,tłok" w figurantach. I wojna - zmian taktyki i techniki wojskowej. Ułani odchodzą w niepamięć - jesień ułanów. Jako, że mamy czasy jakie mamy, więc tematyka patriotyczna. Zestaw z Adalbertusa. Skala 54mm. Oficer Ułanów Beliny 1915. Nie wiem jak dalej napisać. Wczoraj otrzymałem przesyłkę, otwieram a tam ......... zamiast figury z białego metalu - żywica. Opis na pudełku: figura metalowa, w sklepie: figura metalowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lauoli00 Napisano 30 Października 2017 Autor Share Napisano 30 Października 2017 Pan ,,jenarał" poklejony i ,,zapodkładowany" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lauoli00 Napisano 30 Października 2017 Autor Share Napisano 30 Października 2017 pierwsze bazowe kolory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lauoli00 Napisano 21 Listopada 2017 Autor Share Napisano 21 Listopada 2017 uf.......... wreszcie przysiadłem a jeszcze tyle do zmalowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 21 Listopada 2017 Share Napisano 21 Listopada 2017 Jak możesz to obróć fotkę przed wstawieniem, bo kark mnie boli . Nieźle wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lauoli00 Napisano 26 Listopada 2017 Autor Share Napisano 26 Listopada 2017 pierwsze płoty za koty i krzyż przy niedzieli jakieś kolory na mundur małe podsumowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 26 Listopada 2017 Share Napisano 26 Listopada 2017 Krzyż i płotek przeciągnąłbym jakimiś zielonymi zaciekami, przy ziemi, że niby mech ;) Trochę słabe to ostatnie zdjęcie ale chyba wychodzi ok. Wyłóg jaki będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lauoli00 Napisano 26 Listopada 2017 Autor Share Napisano 26 Listopada 2017 trochę zieleni jest ale jak nie widać to dam deko więcej, będzie czerwień na sam koniec ,,truskawka na torcie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lauoli00 Napisano 27 Listopada 2017 Autor Share Napisano 27 Listopada 2017 drzewko by się zdało i materiał do niego powoli składamy do ,,kupy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 27 Listopada 2017 Share Napisano 27 Listopada 2017 Uważaj, żebyś nie przeładował. Pole masz dosyć małe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi