robert.bednarczyk Napisano 19 Maja 2013 Share Napisano 19 Maja 2013 Witam. Czołg skończony w ubieglym roku. Skala moja jedyna ulubiona - 1/48. Model z Tamiyi wzbogacony blachami Eduarda. Jak widać stanowi element większej dioramy, która niestety czeka aż wena mi wróci. Figurki z MiG -a. Jak sie podoba będę zachwycony jak nie....... jakoś może to przeżyję, a może coś dam radę poprawić. RB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tremac Napisano 20 Maja 2013 Share Napisano 20 Maja 2013 Witam Model bardzo ladnie sie prezentoje dioramka tez ladnie ci wyszla. Dla mnie troszeczke za posty ten model tzn fajniej by sie prezentowal gdybys dodal wiecej jakis gratow ale to tylko moja opinia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 20 Maja 2013 Share Napisano 20 Maja 2013 Bardzo mi się podoba, czołg jak i cała reszta świetnie wyszły, bez przegięć i przesady. super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robert.bednarczyk Napisano 20 Maja 2013 Autor Share Napisano 20 Maja 2013 WitamModel bardzo ladnie sie prezentoje dioramka tez ladnie ci wyszla. Dla mnie troszeczke za posty ten model tzn fajniej by sie prezentowal gdybys dodal wiecej jakis gratow ale to tylko moja opinia. Się pomyśli o jakimś bałaganie na pancerzu. Na dioramie jest już drugi "teciak" ale póki co go nie kadrowałem bo wymaga jeszcze "ostatniego szlifu". Dzięki Panowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tremac Napisano 20 Maja 2013 Share Napisano 20 Maja 2013 Nic tylko czekac na finisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maszynista93 Napisano 20 Maja 2013 Share Napisano 20 Maja 2013 eeee... no fajnie to wygląda jeśli można to daj fotki dioramki z nieco większej odległości tak aby móc podziwiać ją w całości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robert.bednarczyk Napisano 20 Maja 2013 Autor Share Napisano 20 Maja 2013 eeee... no fajnie to wyglądajeśli można to daj fotki dioramki z nieco większej odległości tak aby móc podziwiać ją w całości Nie mam nic przeciwko ale diorama nie jest gotowa i do właściwej galerii się nie nadaje. Obiecuję, że postaram się ją sfinalizować w ciągu najbliższych paru tygodni i wrzucę fotki. RB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi