karambolis8 Napisano 1 Grudnia 2016 Share Napisano 1 Grudnia 2016 Hej. Jakiś czas temu skończyłem kompletować kolekcję Ferrari w 1:24 i przy okazji rozstawiania namiotu foto do warsztatów robię sukcesywnie kolejne in-boxy. Oto pierwszy z nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppercat Napisano 1 Grudnia 2016 Share Napisano 1 Grudnia 2016 To piękny model Fujimi. Mam troszkę bogatszą wersję: F288 GTO DX W zestawie są całkiem fajne blaszki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 1 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 1 Grudnia 2016 Ja mam osobno trochę bardziej rozbudowane blaszki viewtopic.php?f=75&t=56252 Ogólnie wszystkie Ferrari z Fujimi dobrze wyglądają, nawet te starsze. Na 11 modeli Ferrari mam 7 z Fujimi, 1 z Tamki i 3 z Revella. Fujimi wypada najlepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppercat Napisano 1 Grudnia 2016 Share Napisano 1 Grudnia 2016 W mojej stajni Ferrari są 52 koniki z różnych firm. żaden nie ruszony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 2 Grudnia 2016 Share Napisano 2 Grudnia 2016 A ja mam takie Ka-models, urzekają mnie metaltransfery na fotele, zamki, a w blaszkach, flansze kolektorów i mocowania intercoolerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 2 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 2 Grudnia 2016 Blaszki Crazy Modellera wybrałem głównie ze względu na to, że mają wszystkie grille i żaluzje na karoserii z blaszek. KA Models daje tylko na pokrywę silnika. Rozejrzę się, czy nie można dostać gdzieś samych stickerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 2 Grudnia 2016 Share Napisano 2 Grudnia 2016 Na przód masz też. Części 26-28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi