świstak Napisano 12 Lutego 2006 Share Napisano 12 Lutego 2006 Przedewszystkim witam wszystkich modelarzy. Że tak powiem przychodze tutaj z Moto-portalu, gdzie jest najwieksze w polsce forum o budowie modeli samochodów. Modele składam od 10 roku życia ale dopiero 2 lata temu wziąłem sie za modele motoryzacyjne. Moja pasję są samochody amerykańskie i składanie ich sprawia mi najwiekszą przyjemność. Dzisiaj chciałbym wam zaprezentować mój flagowy model czyli Chevroleta Bel Air'a w skali 1:12 firmy Revell - Germany. Zachęcam do oglądania: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 12 Lutego 2006 Share Napisano 12 Lutego 2006 Ekstra samochodzik. Bardziej mi się podoba zrobiony przez Ciebie model, niż oryginalny samochód. Jestem pod wrażeniem. Czemu przednie opony nie mają znaków firmowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MSJ Napisano 12 Lutego 2006 Share Napisano 12 Lutego 2006 Bardzo ładny model. Mam pytanko: czym robiłeś chromy?[/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 12 Lutego 2006 Share Napisano 12 Lutego 2006 Piękna maszyna zdawało by się ze tylko wsiąść i odpalić silnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
świstak Napisano 12 Lutego 2006 Autor Share Napisano 12 Lutego 2006 ciesze sie że wam sie podoba, mam nadzieję ze w najblizszym czasie bede sie miał czym pochwalić... Czemu przednie opony nie mają znaków firmowych? ponieważ na prawdziwych oponach emblematy równiez nie sa pomalowane czym robiłeś chromy model master Chrome silver, [/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeX Napisano 8 Kwietnia 2006 Share Napisano 8 Kwietnia 2006 Choć militaria to moja specjalność, to o Twoim samochodzie mogę powiedzie, że jest poprostu przepiękny Czekam na kolejne Twoje modele, a może nawet zrobisz relację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz75 Napisano 8 Kwietnia 2006 Share Napisano 8 Kwietnia 2006 ale fajna gablota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiloszKr Napisano 11 Kwietnia 2006 Share Napisano 11 Kwietnia 2006 No nieżle wyszedł Ci ten modelik. Kawał dobrej i pracochłonej pracy włorzyleś w ten model... Ah ten gażnik 2 gardzielowy Weberra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 12 Kwietnia 2006 Share Napisano 12 Kwietnia 2006 ale by sie powozil po miescie takim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
świstak Napisano 16 Kwietnia 2006 Autor Share Napisano 16 Kwietnia 2006 Dzięki Ah ten gażnik 2 gardzielowy Weberra coś mi się wydaje, że to stromberg a nie weber.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiloszKr Napisano 17 Kwietnia 2006 Share Napisano 17 Kwietnia 2006 Dzięki Ah ten gażnik 2 gardzielowy Weberra coś mi się wydaje, że to stromberg a nie weber.... Zawsze się mogłem mylić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna Napisano 16 Maja 2006 Share Napisano 16 Maja 2006 pieknie zrobiony ja wlasnie zabieram sie za cos takiego i mam nadzieje ze bedzie wygladac tak samo wspaniale jak twoj model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iraz Napisano 17 Lipca 2006 Share Napisano 17 Lipca 2006 JAK NA AUTO OSOBOWE TO ŁADNE WYKONANIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi