świstak Napisano 12 Lutego 2006 Napisano 12 Lutego 2006 Przedewszystkim witam wszystkich modelarzy. Że tak powiem przychodze tutaj z Moto-portalu, gdzie jest najwieksze w polsce forum o budowie modeli samochodów. Modele składam od 10 roku życia ale dopiero 2 lata temu wziąłem sie za modele motoryzacyjne. Moja pasję są samochody amerykańskie i składanie ich sprawia mi najwiekszą przyjemność. Dzisiaj chciałbym wam zaprezentować mój flagowy model czyli Chevroleta Bel Air'a w skali 1:12 firmy Revell - Germany. Zachęcam do oglądania: Cytuj
gulus Napisano 12 Lutego 2006 Napisano 12 Lutego 2006 Ekstra samochodzik. Bardziej mi się podoba zrobiony przez Ciebie model, niż oryginalny samochód. Jestem pod wrażeniem. Czemu przednie opony nie mają znaków firmowych? Cytuj
MSJ Napisano 12 Lutego 2006 Napisano 12 Lutego 2006 Bardzo ładny model. Mam pytanko: czym robiłeś chromy?[/url] Cytuj
tornado Napisano 12 Lutego 2006 Napisano 12 Lutego 2006 Piękna maszyna zdawało by się ze tylko wsiąść i odpalić silnik Cytuj
świstak Napisano 12 Lutego 2006 Autor Napisano 12 Lutego 2006 ciesze sie że wam sie podoba, mam nadzieję ze w najblizszym czasie bede sie miał czym pochwalić... Czemu przednie opony nie mają znaków firmowych? ponieważ na prawdziwych oponach emblematy równiez nie sa pomalowane czym robiłeś chromy model master Chrome silver, [/img] Cytuj
DeX Napisano 8 Kwietnia 2006 Napisano 8 Kwietnia 2006 Choć militaria to moja specjalność, to o Twoim samochodzie mogę powiedzie, że jest poprostu przepiękny Czekam na kolejne Twoje modele, a może nawet zrobisz relację Cytuj
MiloszKr Napisano 11 Kwietnia 2006 Napisano 11 Kwietnia 2006 No nieżle wyszedł Ci ten modelik. Kawał dobrej i pracochłonej pracy włorzyleś w ten model... Ah ten gażnik 2 gardzielowy Weberra. Cytuj
ShaDow FoX Napisano 12 Kwietnia 2006 Napisano 12 Kwietnia 2006 ale by sie powozil po miescie takim Cytuj
świstak Napisano 16 Kwietnia 2006 Autor Napisano 16 Kwietnia 2006 Dzięki Ah ten gażnik 2 gardzielowy Weberra coś mi się wydaje, że to stromberg a nie weber.... Cytuj
MiloszKr Napisano 17 Kwietnia 2006 Napisano 17 Kwietnia 2006 Dzięki Ah ten gażnik 2 gardzielowy Weberra coś mi się wydaje, że to stromberg a nie weber.... Zawsze się mogłem mylić Cytuj
wojna Napisano 16 Maja 2006 Napisano 16 Maja 2006 pieknie zrobiony ja wlasnie zabieram sie za cos takiego i mam nadzieje ze bedzie wygladac tak samo wspaniale jak twoj model. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi