jarek38 Napisano 29 Listopada 2009 Share Napisano 29 Listopada 2009 Witam! Wziąlem się kilka dni temu za Siskina IIIa, ot tak żeby poćwiczyć naciągi z żyłek(do tej pory robiłem z nici z rajstop), jak zobaczyłem silnik, to postanowiłem przy nim trochę podłubać. Doszedłem do momentu w którym chciałem zaznaczyć przewody na cylindrach i zrobiłem to tak jak na zdjęciu. Przy trzech cylindrach jest już obcięta nić, wyciągnięta z patyczków do uszu. Niezabardzo wiem(nie mam pomysłu) jak to wykończyć, może zrobić to inaczej?, może w ogóle z tego zrezygnować. Tak czy inaczej proszę Was - RUSZCIE GŁOWĄ! - i pdrzućcie jakieś pomysły, sugestie, bo u mnie koncepcji brak. Tak przy okazji, czy ktoś ma kalkę firmy bodaj Exact-ext-decal(USA-chyba) "ZA CCCP" do I-16/:72, bądź samą C z napisu? Model sprzed 24 lat i ciągle niedokończony, chcę na nim poćwiczyć coś czego nigdy jeszcze nie robiłem, czyli washa. Jeżeli ktoś ma taką kalkę jak na zdjęciu i jej nie potrzebuje, to pliiis dajcie znać. Z góry dziękuję za wszelakie info i NIECH KLEJ BĘDZIE Z WAMI! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crustian Napisano 28 Stycznia 2010 Share Napisano 28 Stycznia 2010 a spróbuj napisać tę literę w końcu od szablonu nie pisali tych haseł tylko jakimiś pędzlami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek38 Napisano 29 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 29 Stycznia 2010 Nie brałem tego w ogóle pod uwagę, dzięki. + będzie komplet, można dalej się bawić. - nie trafię w bielszy odcień bieli, będzie be, pociągnie to za sobą zrobienie masek na dwa napisy. Koncepcja godna przemyślenia, no to dałeś mi teraz twardy orzeszek... Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi