Bartek14 Napisano 2 Grudnia 2009 Share Napisano 2 Grudnia 2009 Witam . Mam problem z klejem Gunze Mr.Delux , gdy posmaruje częsc i chce jak przykleic to klej przez te 4 sec zasycha .Klej w ogóle nie roztapia plastiku , nie wiem czy to ja cos źle robie czy ten klej to takie G..... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 2 Grudnia 2009 Share Napisano 2 Grudnia 2009 Klej jak klej. Gęsty i tak jak napisałeś, szybko zasycha. Ale trzyma dobrze - może masz super tłusty plastik? Spróbuj umyć. Ja nie miałem problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Run111 Napisano 3 Grudnia 2009 Share Napisano 3 Grudnia 2009 Witam . Mam problem z klejem Gunze Mr.Delux , gdy posmaruje częsc i chce jak przykleic to klej przez te 4 sec zasycha .Klej w ogóle nie roztapia plastiku , nie wiem czy to ja cos źle robie czy ten klej to takie G..... . Popieram u mnie też kleji bardzo dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek14 Napisano 3 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 3 Grudnia 2009 Reggy trafiłeś w 10-ątke , przemyłem plastik przed przyklejeniem i trzyma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi