Liteonit1 Napisano 4 Grudnia 2009 Share Napisano 4 Grudnia 2009 Witam wszystkich. Zbieram informacje na temat serbskiego umundurowania z lat 80-90. Nie mogę nic znaleść w śieci. Może ktoś by pomógł mi i wrzucił tutaj jakieś zdjęcia w pełnym rozmiarze kolorowe naturalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Commendante Napisano 4 Grudnia 2009 Share Napisano 4 Grudnia 2009 Z tal 80-tych to ciężko o serbskie, skoro była Jugosławia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał Kobiela Napisano 5 Grudnia 2009 Share Napisano 5 Grudnia 2009 Ta stronka powinna ci pomóc. http://camo.henrikc.dk/category.asp?category=Europe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Liteonit1 Napisano 5 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 5 Grudnia 2009 Dzięki Rafale. Pomogłeś mi ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi