Gościu Posted December 6, 2009 Share Posted December 6, 2009 Witam. Tym razem w skali paznokciowej. Temat, wydaje mi się, o tyle ciekawy że wykonany będzie w dwóch etapach ! Zatem tytułem "Tigers Tale" - part 1, nawiązuje do opowieści "fotograficznej" Tygrysa II B, uszkodzonego w 44r. Pojazd o nr. 221. - dość znany z sieci. Jak widzimy na fotografii z epoki, pojazd ma wypalone wnętrze wieży, jest zsunięty do rowu(parowu) - nie widać gąsienic po jego prawej stronie(patrząc od tyłu). Tych zestawów użyję do inscenizacji, jak i waloryzacji(blaszki niewszystkie, więc wykorzystam od prosiaka) : Model DML Być może stanął tam od razu...a być może właśnie taki pojazd: zepchnął go właśnie tam z drogi ;) Myśl przewodnia mojej scenki się wyklarowała,później jednak..... p.s.zdjęcia pochodzą z google Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konradkur Posted February 9, 2010 Share Posted February 9, 2010 Taka scena ze spychajacym king tigera "buldogiem" jest na ulotce farb Life color tyle ze w 35 . Pozatym bede kibicoawł po cichaczu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts