Gościu Napisano 6 Grudnia 2009 Share Napisano 6 Grudnia 2009 Witam. Tym razem w skali paznokciowej. Temat, wydaje mi się, o tyle ciekawy że wykonany będzie w dwóch etapach ! Zatem tytułem "Tigers Tale" - part 1, nawiązuje do opowieści "fotograficznej" Tygrysa II B, uszkodzonego w 44r. Pojazd o nr. 221. - dość znany z sieci. Jak widzimy na fotografii z epoki, pojazd ma wypalone wnętrze wieży, jest zsunięty do rowu(parowu) - nie widać gąsienic po jego prawej stronie(patrząc od tyłu). Tych zestawów użyję do inscenizacji, jak i waloryzacji(blaszki niewszystkie, więc wykorzystam od prosiaka) : Model DML Być może stanął tam od razu...a być może właśnie taki pojazd: zepchnął go właśnie tam z drogi ;) Myśl przewodnia mojej scenki się wyklarowała,później jednak..... p.s.zdjęcia pochodzą z google Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konradkur Napisano 9 Lutego 2010 Share Napisano 9 Lutego 2010 Taka scena ze spychajacym king tigera "buldogiem" jest na ulotce farb Life color tyle ze w 35 . Pozatym bede kibicoawł po cichaczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi