MrDyzio Napisano 3 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 3 Kwietnia 2010 Właśnie czerwone końcówki rakiet dodają smaczku. Rozbijają monotonią, są ciekawymi akcentami. Brawo. Dziękuję Mój główny konsultat [czyt. małżonka] dokładnie to samo stwierdziła Słup graniczny to super pomysł...a tytuł scenki "Gdzie my-tam granica" Very Happy MrDyzio świetna robota...niestety mój mech leży ... Dzięki artoor_k za pozytywny odbiór Twój tytuł mi się bardzo podoba, ale niestety po przymiarkach zdecydowałem, że słupa nie będzie. Co nieco zaburza układ scenki. Będzie za to coś innego, co się w tej chwili robi... tzn. suszy... Kacperek315 fajnie, że się podoba. Idę dłubać dalej... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrDyzio Napisano 4 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 4 Kwietnia 2010 Uff... dobrnąłem do końca Zamiast słupa granicznego, który po przymiarkach okazało się, że nie bardzo pasował, wydłubałem porzucony czerwony sztandar. Sztandar padł przy wcześniejszej próbie naruszenia granicy i sobie leży spaskudzony i zakurzony... Na całość poszło trochę dodatkowego kurzenia pastelami. A cała scenka ze Zwycięskim Kurczakiem Nr 5 prezentuje się tak: Rano po śniadaniu, jak wyjrzy słonko, popstrykam fotki i daję galerię. Dzięki za kibicowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajcu Napisano 4 Kwietnia 2010 Share Napisano 4 Kwietnia 2010 Jesteś masakryczny Masz mój głos I jeśli tak poza konkursem moge prosić to zrób jeszcze jakąś diormke z chaosem co ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrDyzio Napisano 4 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 4 Kwietnia 2010 Panowie galeria gotowa Zapraszam TUTAJ Dzięki za doping, wsparcie, porady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi