Ostach Napisano 11 Grudnia 2009 Share Napisano 11 Grudnia 2009 (edytowane) Witam Czas na podsumowanie projektu grupowego. Projekt rozpoczął się na przełomie marca i kwietnia a kończy się teraz. Zatem upłynęło 8,5 miesiąca. Ostatnio nic w projekcie się nie działo więc chyba wypada kończyć... Ukończono 10 modeli w 9 galeriach. Uważam, że poziom zaprezentowanych modeli jest dobry i nie ma się czego wstydzić (kolejność losowa) 1. Maru-Yu czyli dwa maluchy (1:350) - Jędrek 2. F6 f3 Hellcat - galo82 3. Avenger 1/48 Italeri - METYS 4. FM-2 Wildcat z HobbyBossa 1/72 - hanadam 5. Nakajima Ki-43 II Hayabusa 'Oscar' Arii 1/48 - hanadam 6. P-40N Warhawk - Academy, 1:72 - jachud3 7. Sherman M4A2 USMC - Dragon 1/35 - tomek14147 8. U.S.S. Pennsylvania (BB-38) 1944r. 1/700 - Wojtek B. 9. F4U-1 Corsair 1/72 Academy - laser1989 Ja sam pokątnie stworzyłem 2 modele, których nie pokazywałem na forum. P-38F Academy (ukończony w 90%) i P-47N również Academy (ukończony w 95%). Z różnych względów nie mam ani sił ani weny na dokończenie tych modeli... Ale za to w dziale konkursowym powstają moje 2 Avengery i Zero. Dziękuję wszystkim za udział w projekcie i za zbudowanie pięknych modeli Były okręty, samoloty i nawet czołg więc założenia ogólnoforumowości projektu zostały spełnione przynajmniej w części. No i jesli ktoś nieco bardziej zagłębił się w historię to też super! Jeśli czyjś model został pominięty w tym spisie to niech mnie jak najszybciej poinformuje! Gdy zbiorę duże fotki modeli to stworzę ankietę, gdzie będzie można wybrać najlepszy model projektu. Nagród nie ma i pewnie nie będzie ale za to jaka satysfakcja! Na koniec jeszcze przepraszam, że nie animowałem bardziej projektu. Na swoje usprawiedliwienie mam tylko tyle, że w momencie kiedy najwięcej się działo - czyli wakacje - mój "cudowny" wydział zafundował mi 1,5 miesiąca wyjazdów i praktyk i dlatego czasu i sił nie starczyło :/ Przepraszam raz jeszcze! Dzięki i pozdrawiam! Edytowane 11 Grudnia 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 11 Grudnia 2009 Share Napisano 11 Grudnia 2009 Nagród nie ma i pewnie nie będzie ale za to jaka satysfakcja! właśnie ta satysfakcja jest najlepszą nagrodą dzięki projektowi przynajmniej mam skończone dwa modele więcej również dziękuję kolegom za współudział to miłe gdy więcej osób bierze udział w takich przedsięwzięciach Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
METYS Napisano 11 Grudnia 2009 Share Napisano 11 Grudnia 2009 Szkoda tylko że więcej nie ma tego do pokazania, w "zapowiedziach" szykowało się kilka niezłych bestii Ostach dobrze żeś wystawił swoje bom już w Ciebie powątpiewał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanadam Napisano 12 Grudnia 2009 Share Napisano 12 Grudnia 2009 Zaraz zaraz... spróbuję dzis zrobic fotki moich dwóch niedokończonych (też tak ok. 98%) Avengera i Kittyhawka ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 12 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 12 Grudnia 2009 Najlepiej to zrób te 2% i wrzuć galerię Możemy trochę poczekać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi