Przemo1CK Napisano 11 Grudnia 2009 Share Napisano 11 Grudnia 2009 Witam! Oto najświeższa moja pokraka Pantera G Tamiyi + drugi rząd kół z Dragona + Blachy ABERA (grille i fendery, a raczej ich resztki) Do tego kalka Bison - Pz.Reg. 33, 9 Panzer Division, Bonn, Marzec 1945 Pozdrawiam Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 12 Grudnia 2009 Share Napisano 12 Grudnia 2009 Narzędzia (brak zapinek) i gąski (pełny ząb) oraz nierealne okopcenie hamulca, zdecydowanie psują wygląd całkiem miłego Panther. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cesarz Napisano 12 Grudnia 2009 Share Napisano 12 Grudnia 2009 Muszę powiedzieć, że mi się podoba - za przemawiają: bardzo fajny kamuflaż i nieźle dobrane kolory, dobrze wykonane zabrudzenia Niedociągnięć jest parę - z tych najbardziej widocznych: brak niektórych spawów, brak peryskopów w wieżyczce obserwacyjnej dowódcy, niepoprawne gąsienice jednak nie wpływają one jakoś drastycznie na odbiór całości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drak Napisano 12 Grudnia 2009 Share Napisano 12 Grudnia 2009 ale z gąsek i tak wyciśnięte tyle że nie zauważyłem pełnego zęba nawet panterka cudowna ale czy takie camo nie powinno mieć jeszcze ambusha na żółtym także? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 12 Grudnia 2009 Share Napisano 12 Grudnia 2009 No tak kolego wygryzłeś mnie z Tygryska na którego czekam w twoim wykonaniu teraz do rzeczy tak jak Bergerpanter ładnie lecz czegoś mi brak do finału kurzu, olei czy coś innego Jeszcze jedna prośba wrzuć fotki w normalnej rozdzielczości . Pozdrawiam Mirek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1CK Napisano 12 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 12 Grudnia 2009 Czołem ! No tak gąski nie te, nie miałem wolnych magic-tracków, zostały tylko starsze ogniwa Dragona z pełnym zębem. Co do samego modelu, jeszcze szukam czegoś - "brakującego ogniwa"... prawdopodobnie ta pantera przełamuje moje poszukiwania. Co do Tygrysa - przyznaje się - jest niemalże gotowy, brakuje mu kilku detali, załogi i podstawki (model Dragona, Typ E, gąski transportowe AFV, 502 Pz.Abt. ) Pozdrawiam Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 23 Grudnia 2009 Share Napisano 23 Grudnia 2009 Przemek, ta kotka jest już na prawdę fajna i od strony malarskiej ładnie zebrane kolorki "do siebie" Szczypta pigmentów jako faktura "niepłaska", bo w chwili obecnej jest tylko olej z tego co widzę, banan z mojej gęby by nie zniknął ;) Mam małą prośbę, czy przy kolejnym modelu mógłbyś cyknąć ze dwa zdjątka na tle bardziej neutralnym, szarym.Tu model widać fajnie, jednak mam pewne przeczucia....że już na poziomie fot model(każdy kolejny) zyska in plus. do następnego. p. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Figurka Napisano 23 Grudnia 2009 Share Napisano 23 Grudnia 2009 Czołgiem! Model b.ładny,lubię ten czołg natomist mam dwie sprawy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1CK Napisano 23 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 23 Grudnia 2009 Dzięki za opinie. Tak pigmenty jeszcze nie do końca rozpracowałem, ale gwarantuje, że zawitają na moje prace. Prawdą jest, niestety, że za pigmentami nie przepadam Obecnie ćwiczę robienie zimmeritu... Co do fot, postaram się zrobić na innym tle. Do figurka: na łączeniu pancerza frontowego to obicia, a na kołach imitacja oliwy,przy łączeniu felgi z układem jezdnym. Pozdrawiam i życzę Wesołych Świąt ! Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Figurka Napisano 23 Grudnia 2009 Share Napisano 23 Grudnia 2009 A, teraz jak powiedziałeś to już wszystko jest OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi