Kiemlicz Napisano 15 Grudnia 2009 Share Napisano 15 Grudnia 2009 W wolnej chwili zrobiłem kilka fotek. Może się komu przydadzą Model flagowej maszyny ze stajni braci Granville. Samolotu, który powstał żeby wygrywać. Za wszelka cenę. Wewnątrz znajdziemy dwie większe ramki, wspólne dla R1 i R2, toteż znajdują się w nich dwa stery kierunku i trzy śmigła (dwa przeznaczone dla wersji R1): Jedną malutką ramkę z osłoną silnika: Osłona jest gładka jak pierś dziewicy, ale na zdjęciach oryginału linia oddzielająca przedni pierścień i kilka nitów na powierzchni są również słabo widoczne, zatem spoko. Jest jeszcze oszklenie: Spuśćmy na nie zasłonę milczenia Kadłub za to, zupełnie przyzwoity. Linie podziału cienkie i precyzyjnie wytrasowane. Płótno delikatne, znakomicie odwzorowane: Idiotyczny podział steru kierunku. Część zintegrowaną z kadłubem trzeba wpasować we wnękę w części oddzielnej. Przyjdzie kit, i będzie git "Silnik" jaki jest, każdy widzi: Waloryzacja i próba montowania tego czegoś w modelu to, moim zdaniem praca nieco kłopotliwa. Trzeba poszukać żywicznego "Waspa" z Ardpolu. Kratownica jest, ale na mój gust tylko jako szablon do zrobienia nowej: I reszta: Kalka cieniutka, matowa. Niestety kolor czerwony na "7" i "kostkach" lekko przesunięty: Trafić z odcieniem czerwieni farba/kalka to sztuka. Szczególnie dla gościa, który farby widzi tylko, jako kolorowe kwadraciki na stronie e-sklepu. Na koniec fragmencik instrukcji: Opinię o tym zestawie niech każdy sobie sam wyrobi. Ja tam nie żałuję trzech dych na niego wydanych Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil zoszak Napisano 16 Grudnia 2009 Share Napisano 16 Grudnia 2009 Jak dla mnie nie jest źle. Trzy dychy może troche razić ale zważywszy że jest to A model to jestem w stanie we wszystko uwierzyć. Z silnikiem nie ma co walczyć tylko wywalić i włożyć inny pasujący. Owiewkę kabiny i wywaliłbym dalej niż widział i wytłoczył sobie sam na nowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi