adam juszczak Posted December 15, 2009 Share Posted December 15, 2009 Czy ktoś ostatnio korzystał z Photobucketa?Nie wiem co siędzieje ale przy ostatnim etapie czyli użycia Ctrl+V nie mogę wstawić zdjęćMa ktoś może koncepcję co się dzieje? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reggy Posted December 15, 2009 Share Posted December 15, 2009 U mnie działa. Jak nie działa Ci ctrl-c, ctrl-v to spróbuj normalnie, prawym guzikiem myszki na kod i kopiuj, a potem prawym na forum i wklej. Fakt faktem, zmieniali ostatnio trochę "układ", ale kody pozostały bez zmian... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adam juszczak Posted December 15, 2009 Author Share Posted December 15, 2009 Super,działa , wielkie dzięki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RobertROBO Posted January 6, 2010 Share Posted January 6, 2010 Cześć, Reggy a możesz mi powiedzieć w jaki sposób wstawić zdjęcia tej wielkości co Twoje? Ciągle wstawiają mi się miniaturki.Jak zwiększe rozmiary obrazka, to po prostu dłużej się otwiera ale i tak go widać w postaci miniaturki. Dziękuję, pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RobertROBO Posted January 6, 2010 Share Posted January 6, 2010 Cześć,Reggy a możesz mi powiedzieć w jaki sposób wstawić zdjęcia tej wielkości co Twoje? Ciągle wstawiają mi się miniaturki.Jak zwiększe rozmiary obrazka, to po prostu dłużej się otwiera ale i tak go widać w postaci miniaturki. Dziękuję, pozdrawiam Już sobie poradziłem, dzięki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts