adam juszczak Napisano 15 Grudnia 2009 Napisano 15 Grudnia 2009 Czy ktoś ostatnio korzystał z Photobucketa?Nie wiem co siędzieje ale przy ostatnim etapie czyli użycia Ctrl+V nie mogę wstawić zdjęćMa ktoś może koncepcję co się dzieje? Cytuj
reggy Napisano 15 Grudnia 2009 Napisano 15 Grudnia 2009 U mnie działa. Jak nie działa Ci ctrl-c, ctrl-v to spróbuj normalnie, prawym guzikiem myszki na kod i kopiuj, a potem prawym na forum i wklej. Fakt faktem, zmieniali ostatnio trochę "układ", ale kody pozostały bez zmian... Cytuj
adam juszczak Napisano 15 Grudnia 2009 Autor Napisano 15 Grudnia 2009 Super,działa , wielkie dzięki Cytuj
RobertROBO Napisano 6 Stycznia 2010 Napisano 6 Stycznia 2010 Cześć, Reggy a możesz mi powiedzieć w jaki sposób wstawić zdjęcia tej wielkości co Twoje? Ciągle wstawiają mi się miniaturki.Jak zwiększe rozmiary obrazka, to po prostu dłużej się otwiera ale i tak go widać w postaci miniaturki. Dziękuję, pozdrawiam Cytuj
RobertROBO Napisano 6 Stycznia 2010 Napisano 6 Stycznia 2010 Cześć,Reggy a możesz mi powiedzieć w jaki sposób wstawić zdjęcia tej wielkości co Twoje? Ciągle wstawiają mi się miniaturki.Jak zwiększe rozmiary obrazka, to po prostu dłużej się otwiera ale i tak go widać w postaci miniaturki. Dziękuję, pozdrawiam Już sobie poradziłem, dzięki. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi