JW Napisano 27 Grudnia 2006 Share Napisano 27 Grudnia 2006 (edytowane) Duży Antoni przybył ok. 10.35 z 3 Mi-8 na pokładzie. Edytowane 30 Grudnia 2006 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 27 Grudnia 2006 Share Napisano 27 Grudnia 2006 Fiu, fiu.... Taki widok zawsze powala. Dla kogo te Mi-8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JW Napisano 27 Grudnia 2006 Autor Share Napisano 27 Grudnia 2006 Jeszcze niewiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek Filipek Napisano 27 Grudnia 2006 Share Napisano 27 Grudnia 2006 Duży Antoni przybył ok. 10.35 z 3 Mi-8 na pokładzie. A w "Kurierze" na trójce mówili, że ładunek jest ściśle tajny i przeznaczony dla wojska nie ma to jak tajemnica w kraju nad Wisłą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 27 Grudnia 2006 Share Napisano 27 Grudnia 2006 W Teleekspresie powiedzieli, ze prawdopodobnie smiglowce dla wojska . Chyba wiec naszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 27 Grudnia 2006 Share Napisano 27 Grudnia 2006 Moze to te co mialy leciec do Iraku i dla Iraku via Bumar etc., a poleca jako nasze do Afganistanu ? No i w czawrtek ma jeszcze raz przyleciec - tez z tajnymi Mi-17 Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JW Napisano 27 Grudnia 2006 Autor Share Napisano 27 Grudnia 2006 Duży Antoni przybył ok. 10.35 z 3 Mi-8 na pokładzie. A w "Kurierze" na trójce mówili, że ładunek jest ściśle tajny i przeznaczony dla wojska nie ma to jak tajemnica w kraju nad Wisłą O tym to już od 2 tygodni jest głosno. Może jutro się czegoś dowiem o tych Mi-8. Przez tą mgłę to nic niewidac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinl Napisano 27 Grudnia 2006 Share Napisano 27 Grudnia 2006 W Teleekspresie powiedzieli, ze prawdopodobnie smiglowce dla wojska . Chyba wiec naszego Potwierdzam, to pierwsza część dostawy Mi-8 MTW dla naszego woja. Łącznie ma być 7 więc pewnie jeszcze przyleci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JW Napisano 28 Grudnia 2006 Autor Share Napisano 28 Grudnia 2006 Dzisiaj 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JW Napisano 28 Grudnia 2006 Autor Share Napisano 28 Grudnia 2006 (edytowane) Zdjęcia takie sobie. Robione zza szyby. Dodałem pare zdjęć ;) Edytowane 30 Grudnia 2006 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 28 Grudnia 2006 Share Napisano 28 Grudnia 2006 To ten wczorajszy czy przylecial juz drugi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JW Napisano 28 Grudnia 2006 Autor Share Napisano 28 Grudnia 2006 Wczorajszy, który przyleciał jeszcze dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 28 Grudnia 2006 Share Napisano 28 Grudnia 2006 No tak. Numer ten sam. Za wachadlowiec robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 28 Grudnia 2006 Share Napisano 28 Grudnia 2006 Widac bylo choc kawalek czegos co przypominalo smiglowiec ? Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JW Napisano 28 Grudnia 2006 Autor Share Napisano 28 Grudnia 2006 Niestety jakoś się z nim szarpali długo i już niezobaczyłem. Podobno było to coś przypominającego Mi-8. Wczorajsze z Petersburga przyleciały... Mały EDIT: http://www.lotnictwo.fora.pl/viewtopic.php?t=4238&postdays=0&postorder=asc&start=120 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 30 Grudnia 2006 Share Napisano 30 Grudnia 2006 Dzieki za linka JW. Czyli to te ex-irackie. Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi