artoor_k Napisano 17 Grudnia 2009 Share Napisano 17 Grudnia 2009 Cześć! To mój debiut w cywilach (i chyba nie ostatni).Jest to tak jak w temacie Honda RC211V zbudowana z zestawu firmy Heller w skali 1:12.Model prosty ale składało mi się go bardzo miło.Zmieniłem malowanie na testowe bo to kolorowe z wyścigów nie podobało mi się zupełnie.Nie wyszedł nawet w 1% tak jak inne motocykle w tym dziale ale jestem z niego zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJackal Napisano 18 Grudnia 2009 Share Napisano 18 Grudnia 2009 Cześc Fajny modelik. Widzę że stosowałeś techniki wash'a i suchego pędzla. Mam tą samą Hondę, tylko leży jeszcze w pudle. Będę chciał wykonac ją w barwach wyścigowych. A miałeś ten model z kierowcą, czy bez ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 18 Grudnia 2009 Share Napisano 18 Grudnia 2009 Mnie się podoba, co czarny to czarny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor_k Napisano 18 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 18 Grudnia 2009 Cześc A miałeś ten model z kierowcą, czy bez ? Tak był kierowca (teoretycznie Valentino Rossi) ale go nie użyłem...Wtedy należałoby zrobić jakąś podstawkę np model na torze , lub pochylony w zakręcie a to wydawało mi się zbyt złożone i ryzykowne że może coś nie wyjść... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi