tata1963 Napisano 20 Grudnia 2009 Share Napisano 20 Grudnia 2009 (edytowane) To moje pierwsze wejście. Wróciłem do zabawy po 20-stu latach przerwy.Myślę że nie jest aż tak tragicznie.[/url] Edytowane 20 Grudnia 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myski79 Napisano 20 Grudnia 2009 Share Napisano 20 Grudnia 2009 tak na początek zmień rozmiar zdjęć nikt nie będzie czekał 5 minut aż zdjęcia się otworzą trochę przegiąłeś z rozdzielczością a później po komentujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 20 Grudnia 2009 Share Napisano 20 Grudnia 2009 I błąd ortograficzny w tytule odstrasza. Nie godzi się, szczególnie komuś kto skończył gimnazjum, co niewątpliwie masz juz za sobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R_Mazzi Napisano 20 Grudnia 2009 Share Napisano 20 Grudnia 2009 Ja z innej beczki: z jakiego zestawu są załoganci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tata1963 Napisano 20 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 20 Grudnia 2009 Byli w zestawie z modelem, firma MiniArt, razem było 5-ciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myski79 Napisano 20 Grudnia 2009 Share Napisano 20 Grudnia 2009 Więc jak dla mnie: obicia trochę tak jak z pasteli Wróbla, a ten niby urwany błotnik tak nie bardzo może jak by był cieńszy.. otwarty właz na wieży taki plastikowy się wydaję Ale generalnie gratuluje powrotu do hobby P.S. powód dzieci wnuki??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tata1963 Napisano 20 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 20 Grudnia 2009 Dzieci już wyrosły,to i czasu starcza.Co do błotnika to faktycznie,pójdzie do poprawki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi