imek46 Napisano 2 Stycznia 2007 Share Napisano 2 Stycznia 2007 Panie Arturze życzę ci na ten Nowy Rok 2007 oprócz wiekszej ilości wiedzy modelarskiej również wiekszej wiedzy z zakresu ortografii języka polskiego.Robisz takie błędy, że twoich wypowiedzi już czytać nie sposób. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 30 Stycznia 2007 Share Napisano 30 Stycznia 2007 http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=162049962 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Patison Napisano 30 Stycznia 2007 Share Napisano 30 Stycznia 2007 Lepiej niż w kinie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godfryd Napisano 30 Stycznia 2007 Share Napisano 30 Stycznia 2007 pancer H z italieri malowany chumbrolami... na madagaskarze się tak nie pośmiałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Napisano 30 Stycznia 2007 Share Napisano 30 Stycznia 2007 pancer H z italieri malowany chumbrolami... na madagaskarze się tak nie pośmiałem Możecie mi wytłumaczyć, czego ta aukcja dowodzi?... Że ktoś sprzedaje?... Może wyjaśnicie reszcie forum, jaką to tym razem poszlakę odkryliście, ze was to śmieszy... Żarty każdy lubi, więc słucham... Ps.Dziagwa... Wciąż czekam na morze dowodów wykazujących ze członek forum kradnie... Jakoś ich nie widzę... Czyżby cała ta nagonka była spowodowana prywatnymi animozjami ( a może staliście się ofiarami psychozy tłumu...), a w efekcie otwartym złamaniem regulaminu forum modelwork...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi