maciekw Napisano 23 Lutego 2010 Autor Share Napisano 23 Lutego 2010 Niewielki postępy. Pomalowałem kastę, zaciemniłem linie i położyłem clear. Teraz się utwardza. Nie wiem dlaczego, ale samoczynnie pękł mi słupek przy przedniej szybie. I to w momencie, kiedy wszystko sobie grzecznie leżało. Na szczęście mam rozwiązanie. Cały słupek będzie czarny. Jak na tym zdjęciu (źródło internet): A tak to wygląda: Z wnętrzem: I samo wnętrze (złożone na sucho): I podwozie (w trakcie malowania, złożone na sucho): Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abarth_127 Napisano 23 Lutego 2010 Share Napisano 23 Lutego 2010 Ten flock czy co to jest we wnętrzu mi się nie podoba i miejsca, w krórych na fotelach łączy się czerwony z czarnym jakoś dziwnie wyglądają. Reszta mi się podoba Pozdro:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekw Napisano 26 Lutego 2010 Autor Share Napisano 26 Lutego 2010 Flock dziwnie wyszedł na zdjęciach i wiem dlaczego. Będę musiał zrobić nowe zdjęcia, bo na żywo wygląda zupełnie inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekw Napisano 8 Września 2010 Autor Share Napisano 8 Września 2010 GALERIA: (kliknij obrazek, aby otworzyć galerię) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi