Rudi Napisano 12 Lutego 2010 Autor Share Napisano 12 Lutego 2010 Wnętrze pomalowane i w trakcie przygotowania do washa: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rudi Napisano 17 Lutego 2010 Autor Share Napisano 17 Lutego 2010 Wnętrze po zwashowaniu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rudi Napisano 6 Marca 2010 Autor Share Napisano 6 Marca 2010 Zająłem się dłubaniem przy modelu a o zdjęciach zapomniałem. Najwyższy czas naprawić ten błąd: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 8 Marca 2010 Share Napisano 8 Marca 2010 Bardzo fajnie model wygląda. Czekam na ciąg dalszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rudi Napisano 8 Marca 2010 Autor Share Napisano 8 Marca 2010 Czekam na ciąg dalszy. Cały czas walczę A tymczasem prezentuje efekty pracy przy drobnych bambetlach: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rudi Napisano 17 Marca 2010 Autor Share Napisano 17 Marca 2010 Ostatnio nie miałem zbyt wiele czasu, to i prace za bardzo do przodu się nie posunęły. Położyłem tylko sido, kalki, znowu sido i lakier do włosów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rudi Napisano 18 Marca 2010 Autor Share Napisano 18 Marca 2010 A oto efekt zdrapywania białego kamo. Więcej fotek wstawię wieczorem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rudi Napisano 18 Marca 2010 Autor Share Napisano 18 Marca 2010 Kolejne fotki z obdrapanym kamo: Do końca z uzyskanego efektu zadowolony nie jestem, ale myślę, że jak na pierwszy raz to wyszło całkiem nieźle. Oceńcie sami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rudi Napisano 21 Marca 2010 Autor Share Napisano 21 Marca 2010 Od czwartku udało mi się położyć wascha i pierwszy szary filtr w miejscach gdzie białe kamo łączy się z kolorem bazowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rudi Napisano 22 Marca 2010 Autor Share Napisano 22 Marca 2010 Dzisiaj nałożyłem zielony filtr : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rudi Napisano 25 Marca 2010 Autor Share Napisano 25 Marca 2010 Trzeci rdzawy filtr i zaczynam działać z obiciami: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil K. Napisano 25 Marca 2010 Share Napisano 25 Marca 2010 Wygląda bardzo obiecująco. Moim zdaniem możesz jeszcze poszaleć z płukankami jakimiś, na fotkach biały nie wygląda na jakoś szczególnie zmęczony(pod względem barwy) więc droga otwarta:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rudi Napisano 25 Marca 2010 Autor Share Napisano 25 Marca 2010 Moim zdaniem możesz jeszcze poszaleć z płukankami jakimiś, na fotkach biały nie wygląda na jakoś szczególnie zmęczony(pod względem barwy) więc droga otwarta:-) Po skończeniu otarć i obić na pewno jeszcze go trochę styram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rudi Napisano 28 Marca 2010 Autor Share Napisano 28 Marca 2010 Do tej pory dorobiłem jeszcze trochę obić , które potraktowałem płukankami i zrobiłem zacieki z brudu i z rdzy, a podwozie wreszcie dostało wascha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rudi Napisano 3 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 3 Kwietnia 2010 Prace powoli dobiegają do końca. Zostało mi jeszcze do zamontowania kilka elementów wyposażenia, otarcia na krawędziach i dodanie trochę kurzu i błotka na układ jezdny i podwozie. Mam nadzieję, że się jutro wyrobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rudi Napisano 4 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 4 Kwietnia 2010 Tyle udało mi się zrobić. Wieczorem wrzucę zdjęcia do galerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cesarz Napisano 4 Kwietnia 2010 Share Napisano 4 Kwietnia 2010 Jako całość bardzo mi się podoba, fajnie wyszło zimowe kamo. Jedyne co mi się nie podoba to obicia - ich kształt, wielkość i zbyt równomierne rozłożenie ale to szczegół, model i tak na 5+ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rudi Napisano 4 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 4 Kwietnia 2010 Jako całość bardzo mi się podoba, fajnie wyszło zimowe kamo. Jedyne co mi się nie podoba to obicia - ich kształt, wielkość i zbyt równomierne rozłożenie ale to szczegół, model i tak na 5+ Nie czuje się zbyt dobrze w robieniu obić i wiem, że jeszcze wiele pracy przede mną , nim zaczną mi w miarę dobrze wychodzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi