Polak92 Napisano 25 Grudnia 2009 Share Napisano 25 Grudnia 2009 Wydaje mi się, że dość ciekawe zestawy , a szczególnie różne odmiany Strykera. http://tracks-n-troops.com/shop/index.php?manufacturers_id=195&main_page=index Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek2142 Napisano 25 Grudnia 2009 Share Napisano 25 Grudnia 2009 Rrrrr. Czemu mi to zrobiłeś. Chodzi mi o to: Zawsze chciałem miec takie cudeńko w tej skali. Choć cena dość spora. A wiadomo czy będą dostępne w Polsce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polak92 Napisano 25 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 25 Grudnia 2009 Przepraszam... Jeszcze się nie spotkałem z tą firmą w polskich sklepach, więc chyba pozostają tylko sklepy zagraniczne. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubert72 Napisano 25 Grudnia 2009 Share Napisano 25 Grudnia 2009 Nawet jak będzie to i tak będzie to nieopłacalne .Lepiej wyjdzie zamówić w lucky models Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek2142 Napisano 25 Grudnia 2009 Share Napisano 25 Grudnia 2009 (edytowane) Powiem szczerze. Nigdy nie zamawiałem z zagranicznych sklepów i wolałbym poczekać aby pojawiły się w Polsce. Choć z jednej strony czy ktoś orientuje się co znajduje się w tym zestawie, nawet tego Strykera MGS. Bo myślę, że dla chcącego nic trudnego. Choć nie było by to proste to zbudować taki model ( działa ) od podstaw. Edytowane 25 Grudnia 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polak92 Napisano 25 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 25 Grudnia 2009 Choć z jednej strony czy ktoś orientuje się co znajduje się w tym zestawie, nawet tego Strykera MGS. "Combikit with Academy plastic parts and resin conversion and upgrade wheels included." Tyle napisane jest w tym sklepie, a jak dokładnie to wygląda to ciężko powiedzieć. Lepiej wyjdzie zamówić w lucky models A po co w Lucky Models, jak link, który podałem pochodzi z czeskiego sklepu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubert72 Napisano 25 Grudnia 2009 Share Napisano 25 Grudnia 2009 Widzisz Polak, w track & troops to ja bym nie kupił nawet jak by tylko oni dany towar sprzedawali .Trzeba długo czekać na realizację a pozatym kolega z sąsiedniego forum zamawiał wieżę do crusader AA w '72 i wyszło na pln ok 50 zł bez wysyłki , natomiast ja sprowadzałem przez edzia i zapłaciłem w granicach 20 zł A tu macie niektóre in-boxy zestawów d-toys http://www.finehobby.com/FrontStore/iGoodsView.phtml?iCategoryId=913&iGoodsId=DT72003 http://www.network54.com/Forum/47210/message/1259024609/This+is+MMZ+image Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polak92 Napisano 25 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 25 Grudnia 2009 No to dobrze, że mnie ostrzegłeś, bo się przymierzałem do zakupu jednego zestawu Calibre 72. Dzięki za in-boxy , jak widać chyba się opłaca. Wykonanie całkiem, całkiem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubert72 Napisano 25 Grudnia 2009 Share Napisano 25 Grudnia 2009 A jeśli chcesz kupic coś z calibre to zadzwoń do eduarda lub mejluj tam im podasz co potrzebujesz i przy następnej dostawie albo odbierasz osobiście lub wysyłają .Jak chcesz coś więcej to napisz pw podam ci do nich nr i kwotę tego co byś chciał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek2142 Napisano 25 Grudnia 2009 Share Napisano 25 Grudnia 2009 (edytowane) Łeee. Powiem wam, że myślałem o czymś bardziej komplikowanym. I mam już cel na przyszły rok. Zrobić od podstaw takie bydle. Dlaczego? Dlatego, że tu zapłacił bym prawie za nic. Troszkę zmieniony kadłub i 3 części wierzy. Za taką cenę. No cóż + dla nich, że takie coś wydali. Edytowane 25 Grudnia 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubert72 Napisano 25 Grudnia 2009 Share Napisano 25 Grudnia 2009 Weź jeszcze po uwagę, że to jedyny zestaw na rynku a pozatym składa się jeszcze z plastikowego modelu wartego raptem 40-50zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek2142 Napisano 25 Grudnia 2009 Share Napisano 25 Grudnia 2009 (edytowane) No prawda jednak 32 EUR jest warte 133.29 PLN. Tak więc to i tak więcej niż byśmy chcieli sami zrobić. Ale nie każdy ma umiejętności i siły więc jest to na pewno dobry zestaw. Edytowane 25 Grudnia 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Złośliwiec Napisano 25 Grudnia 2009 Share Napisano 25 Grudnia 2009 hubert72 a jakich jeszcze firm modele żywiczniaków sprowadza Eduard? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubert72 Napisano 25 Grudnia 2009 Share Napisano 25 Grudnia 2009 W kilku słowach : wszystko co czeskie Sam zamawiałęm u nich sporo żywicznych pierdół i modeli i wychodzi o wiele wiele taniej niż w t&t (podałem na przykładzie wieży do crusader aa) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 25 Grudnia 2009 Share Napisano 25 Grudnia 2009 wolał bym (...) Dla czego (...) Dal tego (...) wierz Ortografia... Ale nie każdy ma umiejętności i siły I mam już cel na przyszły rok. Zrobić od podstaw takie bydle. Powinieneś to przemyśleć bo wątpie w sukces tego projektu, może powinieneś to odłożyć na później. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek2142 Napisano 25 Grudnia 2009 Share Napisano 25 Grudnia 2009 Ortografia poprawiona Swoją drogą zrobiłem te błędy z pośpiechu;/ Co do budowy troszkę się przeliczyłem. Sam kadłub jest dość sporo zmieniony, myślałem, że tylko górna płyta. Tak więc przemyślę kilka rzeczy i może się za to zabiorę. Chyba, że mnie coś dopadnie i kupie jakoś ten zestaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi