Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Rrrrr. Czemu mi to zrobiłeś. Chodzi mi o to: DT72-005.jpg

Zawsze chciałem miec takie cudeńko w tej skali. Choć cena dość spora.

A wiadomo czy będą dostępne w Polsce?

Napisano

Przepraszam... Jeszcze się nie spotkałem z tą firmą w polskich sklepach, więc chyba pozostają tylko sklepy zagraniczne.

Pozdrawiam

Napisano (edytowane)

Powiem szczerze. Nigdy nie zamawiałem z zagranicznych sklepów i wolałbym poczekać aby pojawiły się w Polsce. Choć z jednej strony czy ktoś orientuje się co znajduje się w tym zestawie, nawet tego Strykera MGS. Bo myślę, że dla chcącego nic trudnego. Choć nie było by to proste to zbudować taki model ( działa ) od podstaw.

Edytowane przez Gość
Napisano
Choć z jednej strony czy ktoś orientuje się co znajduje się w tym zestawie, nawet tego Strykera MGS.

"Combikit with Academy plastic parts and resin conversion and upgrade wheels included."

Tyle napisane jest w tym sklepie, a jak dokładnie to wygląda to ciężko powiedzieć.

Lepiej wyjdzie zamówić w lucky models

A po co w Lucky Models, jak link, który podałem pochodzi z czeskiego sklepu.

Pozdrawiam

Napisano

Widzisz Polak, w track & troops to ja bym nie kupił nawet jak by tylko oni dany towar sprzedawali .Trzeba długo czekać na realizację a pozatym kolega z sąsiedniego forum zamawiał wieżę do crusader AA w '72 i wyszło na pln ok 50 zł bez wysyłki , natomiast ja sprowadzałem przez edzia i zapłaciłem w granicach 20 zł

A tu macie niektóre in-boxy zestawów d-toys

http://www.finehobby.com/FrontStore/iGoodsView.phtml?iCategoryId=913&iGoodsId=DT72003

http://www.network54.com/Forum/47210/message/1259024609/This+is+MMZ+image

Napisano

No to dobrze, że mnie ostrzegłeś, bo się przymierzałem do zakupu jednego zestawu Calibre 72. Dzięki za in-boxy , jak widać chyba się opłaca. Wykonanie całkiem, całkiem.

Pozdrawiam

Napisano

A jeśli chcesz kupic coś z calibre to zadzwoń do eduarda lub mejluj tam im podasz co potrzebujesz i przy następnej dostawie albo odbierasz osobiście lub wysyłają .Jak chcesz coś więcej to napisz pw podam ci do nich nr i kwotę tego co byś chciał

Napisano (edytowane)

Łeee. Powiem wam, że myślałem o czymś bardziej komplikowanym. I mam już cel na przyszły rok. Zrobić od podstaw takie bydle. Dlaczego? Dlatego, że tu zapłacił bym prawie za nic. Troszkę zmieniony kadłub i 3 części wierzy. Za taką cenę. No cóż + dla nich, że takie coś wydali.

Edytowane przez Gość
Napisano (edytowane)

No prawda jednak 32 EUR jest warte 133.29 PLN. Tak więc to i tak więcej niż byśmy chcieli sami zrobić. Ale nie każdy ma umiejętności i siły więc jest to na pewno dobry zestaw.

Edytowane przez Gość
Napisano

W kilku słowach : wszystko co czeskie Sam zamawiałęm u nich sporo żywicznych pierdół i modeli i wychodzi o wiele wiele taniej niż w t&t (podałem na przykładzie wieży do crusader aa)

Napisano
wolał bym (...) Dla czego (...) Dal tego (...) wierz

Ortografia...

Ale nie każdy ma umiejętności i siły
I mam już cel na przyszły rok. Zrobić od podstaw takie bydle.

Powinieneś to przemyśleć bo wątpie w sukces tego projektu, może powinieneś to odłożyć na później.

Napisano

Ortografia poprawiona Swoją drogą zrobiłem te błędy z pośpiechu;/

Co do budowy troszkę się przeliczyłem. Sam kadłub jest dość sporo zmieniony, myślałem, że tylko górna płyta. Tak więc przemyślę kilka rzeczy i może się za to zabiorę. Chyba, że mnie coś dopadnie i kupie jakoś ten zestaw.