ksiadz Napisano 27 Grudnia 2009 Share Napisano 27 Grudnia 2009 Witam Jest to pierwsza diorama jaką wykonałem zrobiona na próbę i dla relaksu w ciągu 4 dni. Trzy figurki z zestawu airfix reszta od podstaw: pudełko po zapałkach, zapałki, wikol, soda, fugol, trawa ze sznurka (wszystkie patenty dzieki temu forum ) skala 1/72: Przed malowaniem Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matiq Napisano 27 Grudnia 2009 Share Napisano 27 Grudnia 2009 Ciekawe nawet I jak na pierwszą to dobrze poszło ucz się dalej zrób może coś większego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iza Napisano 27 Grudnia 2009 Share Napisano 27 Grudnia 2009 Ksiadz widzę walczysz!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gwiazda Piołun Napisano 29 Stycznia 2010 Share Napisano 29 Stycznia 2010 O.o Moje słowa nie mogą oddać czystej niesamowitości bijącej z tej dioramki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nexus Napisano 31 Stycznia 2010 Share Napisano 31 Stycznia 2010 ksiadz, zdjęcia!!!! Popraw je, bo niektóre są mocno nieostre! Jeśli robisz komórką, to doświetl je lampą, bo autofokus sobie nie radzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ksiadz Napisano 2 Lutego 2010 Autor Share Napisano 2 Lutego 2010 Nexus Robione aparatem niestety lustrzanki nieposiadam a mój niema trybu makro a że dioramka bardzo mala ciężko zrobic dobre zbliżenie postaram sie cos wykombinowac przy swietle dziennym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ksiadz Napisano 10 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 10 Czerwca 2010 Udało zrobić mi się bardziej poprawne zdjęcia Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ludlego.mil Napisano 24 Czerwca 2010 Share Napisano 24 Czerwca 2010 DIorama super jak na poczatek;)Też robie diorame Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 27 Listopada 2010 Share Napisano 27 Listopada 2010 Nie jestem specem od budowlanki, ale te cegły pochodzą chyba z okresu "średniowiecza"? Trochę za duże nawet ja na ten okres. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi