Tremac Napisano 28 Grudnia 2009 Share Napisano 28 Grudnia 2009 Witam Enty Kubelwagen na tym forum ale w 48 -ce chyba drugi. Modelik do zrobienia w kilka wieczorow mnie to zajelo jakies 4 m-ce (modelarstwo jakos nie idzie w parze z ojcowskimi obowiazkami przynajmniej na poczatku ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Constructor Napisano 29 Grudnia 2009 Share Napisano 29 Grudnia 2009 Tremac to jest na pewno 1:48? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akahoshi Napisano 29 Grudnia 2009 Share Napisano 29 Grudnia 2009 No właśnie, mi on bardziej przypomina 72... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tremac Napisano 29 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 29 Grudnia 2009 Na 100% jest to 48 Tamiya. Jestem poczatkujacym "modelarzem" do tej pory tylko z ta skala sie bawilem i narazie przy niej zostaje bo Tamka ma kilka fajnych modeli w swoim katalogu w tej skali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi