Dudipl Napisano 28 Grudnia 2009 Share Napisano 28 Grudnia 2009 Koledzy, pomocy!! Kupiłem ARADO 234 B-2/N Revell-a w 1/48. Szukam dokumentacji, planów itp, itd. Miałem krótki rozbrat z modelarstwem, teraz wracam do cudownego hobby jakim jest właśnie modelarstwo i nijak nie mogę znaleźć nic o w/w modelu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zenek65 Napisano 4 Stycznia 2010 Share Napisano 4 Stycznia 2010 Mam na zbyciu monografię AJ-PRESS nr 32 - jeśli jesteś nadal zainteresowany to daj znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robmario Napisano 5 Stycznia 2010 Share Napisano 5 Stycznia 2010 Jest jeszcze monografia wydana przez Kagero: http://sklep.kagero.pl/product_info.php?cPath=38_28&products_id=719 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi